Kapcsolja a TV-t is foci üzemmódra!

Június közepén a világ sport üzemmódba kapcsol, ne maradjon le az igazán fontos pillanatokról: a Samsung 2014-es készülékeit úgynevezett Futball móddal egészítette ki. Ennek köszönhetően a néző akkor sem marad le a kulcs pillanatokról, ha éppen nem tudott a képernyőre figyelni, hiszen a készülék AutoHighlights funkciója minden kiemelkedő eseményt rögzít. A 2014-es Samsung televíziók Futball módja azoknak is hasznos lehet, akik nem akarnak a meccsek miatt éjszakázni.

Sok futballrajongó számára az az igazán felejthetetlen élmény, ha stadion lelátójáról nézheti a meccset. A Samsung gondolt azokra is, akik otthonuk kényelmében szeretnék a világ futball eseményeit követni. A Samsung 2014-es televízióiban már elérhető az úgynevezett Futball mód, amely a kijelző képét minden szempontból a focinézéshez optimalizálja, így olyan, mintha a néző tényleg a meccsen lenne. Élesen és élénken hozza ki a pálya zöld füvét és a stadion valamennyi színét. Az erőteljes, multi-térhatású hangeffekt segítségével pedig olyan érzést kelt, mintha a szurkoló tömegben ülne. A néző a képernyő egyes választott területeire rá is közelíthet, így jobban beláthatja mikor, mi történik a pályán, például ellenőrizheti, hogy volt-e les vagy sem.

A Futball mód AutoHighlights funkciójának köszönhetően a készülék folyamatosan figyeli a kommentátor beszédét, a stadion hangváltozásait. Amikor valami változás következik be a hangban, mint például a közönség éljenzésének morajlása vagy a mérkőzés állásában bekövetkező változás, a televízió azon nyomban érzékeli, hogy menteni kell ezeket a pillanatokat, hogy a néző újra lejátszhassa. A Futball mód jól jöhet azoknak a szurkolóknak is, akik nem akarnak egész éjszaka fent maradni, hiszen az úgynevezett PVR funkcióval  rögzítheti és visszajátszhatja az élő meccseket.