Kerek kijelzős LG okosóra a Telenornál

A hazai szolgáltatók közül elsőként a Telenornál érhető el az LG műhelyében fejlesztett kerek kijelzős okosóra, az LG G Watch R.

Az LG G watch R az első nagy sorozatszámban gyártott, a klasszikus karórákra emlékeztető, kerek kijelzős okosóra a piacon. Az okostelefonhoz kapcsolható eszköz kialakítását prémium anyaghasználat jellemzi, a rozsdamentes acél kerettel és sztenderd, azaz ízlés szerint cserélhető - 22 milliméteres - szíj csatlakozással rendelkezik. Technikai paramétereket tekintve 1,3”-os érintőképernyős kijelzőt, giroszkópot, iránytűt, gyorsulásmérőt és sportoláshoz hasznos pulzusszám-mérőt terveztek az eszközbe a mérnökök. Android Wear operációs rendszerének köszönhetően minden 4.3-as és frissebb androidos – nem csak LG – készülékekkel kompatibilis. A kapcsolat az okostelefonnal Bluetooth 4.0-ás szabványon valósul meg, az óra segítségével telefonálhatunk, szövegfelismerő funkciójának köszönhetően pedig SMS-t, írhatunk, vagy rendszeres értesítéseket fogadhatunk a Google Now szolgáltatással. Az Adroid Wear új kiegészítő rendszernek számít, a közeljövőben az ilyen eszközökre elérhető alkalmazások számának további növekedése várható.

Az LG G Watch R okosóra LG F70 okostelefonnal, #Királyság kártyás csomagban már 80 990 Ft-ért megvásárolható. A karácsonyi szezon másik két főszereplője a Sony Xperia Z3 és a Samsung Galaxy Ace 4 lehetnek. Az Xperia Z3 Compact azon kevés okostelefon egyike, ami 5 hüvelyknél kisebb képátló mellett nyújt csúcskategóriás teljesítményt. Erre a garanciát a Snapdragon 801-es processzor mellett a 2 GB memória és a 4K videofelvétel-képesség adja. A minőségi anyagokkal szerelt, üveg elő- és hátlappal rendelkező készülék IP68-minősítéssel is rendelkezik, azaz por- és vízálló: akár félórát is kibír másfél méteres mélységben, ahol a 20 megapixeles hátlapi kamerával izgalmas víz alatti felvételek is készíthetők.

A középkategóriát a Telenor kínálatában a Samsung Galaxy Ace 4 kívánja meghódítani. A 4G-képes, 4,3 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel érkező Ace 4 vadonatúj Snapdragon 410-es processzort kapott, amely egyébként csak a csúcskészülékekre jellemző fürgeséggel hajtja meg a készüléket. A telefonban emellett a manapság már ritka, de annál hasznosabb RDS-es sztereó FM rádió is megtalálható.

A Telenor az elmúlt 20 év sikereit a 20-as karácsonyi akciók mellett Havasi Balázs egyedülálló koncertjén, a Telenor HAVASI Symphonic Aréna Show-n ünnepli meg december 5-én a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a több ezer Telenor előfizetővel a Telenor munkatársai is együtt ünnepelhetnek majd.

További információ a koncertről: http://www.telenor.hu/20eves
További információ a karácsonyi ajánlatokról:
www.telenor.hu/ karacsony