Két keréken is biztonságban a Mio-val

Ha azt mondom, road movie, azt mondod, Szelíd motorosok. Ma már nem kell hollywood-i rendezőnek lenni ahhoz, hogy leforgassuk saját mozinkat, amint motorosként vagy bringásként az országutakat rójuk. Ha Mio MiVue M510 vagy M560 akciókamerákkal indulunk útnak, minden kalandot hazavihetünk. Ha pedig a túra során bármilyen probléma adódna, felvételeink a helyzet tisztázásában is segítségünkre lesznek. A MiVue M510 és M560 kamera könnyű, kicsi, és még gyenge fényviszonyok mellett is kiváló felvételt készít, akár két és fél órán keresztül.

Még javában tart a nyaralószezon: sokan vannak, akik két keréken vágnak neki az útnak. Két keréken és egy kamerával: hiszen egyre többen választanak útitársul akciókamerát is, kalandvágyból vagy éppen biztonsági megfontolásokból. A Mio MiVue M510 és M560 kerékpáros és motoros kamera hasznos lehet, ha egyszerűen, mégis jó minőségben dokumentálnánk utunkat, esőben és gyenge látási viszonyok mellett egyaránt.

Pehelykönnyű és egyszerűen rögzíthető
Az akciókameráknál elsődleges szempont, hogy minél kisebbek és könnyebbek legyenek, illetve minél jobban az emberi szemhez közelítő látószögben érzékeljenek. Ezért az új MiVue kamerák lencséje széles látószögű, mintegy 130 fokot képes befogni, az eszközök pedig alig több mint 70 grammosak. A pillekönnyű Mio MiVue M510 és M560 készülékek a kormányon vagy a sisakon könnyen elhelyezhetők: a dobozban tartót és az M510 kamera esetében ragasztócsíkot is találunk. Az Mio MiVue M510 modellhez különleges, tépőzáras anyagból készült tartó jár, amely elnyeli a menet közbeni rezgéseket, így stabilabb lesz a felvétel és kevésbé rázkódik a kép.

Nem szólhat közbe az időjárás
A tartós akkumulátor segítségével egyetlen feltöltéssel akár egész estés filmet is forgathatunk, ugyanis 2,5 órán át folyamatosan rögzíthetjük a látványt. A Mio MiVue M510 és M560 akciókamera vízálló, ezért párában, ködben vagy esőben is bátran használhatjuk őket. A borús ég vagy az alkonyati félhomály sem akadály: a minőségi, F1.8-as rekeszértékű üveglencse több fényt enged be, így gyenge fényviszonyok között is világosabb képet ad. Az M560-as kamera Sony™ optikai szenzorral van felszerelve, amely optimális látószöget és tökéletes minőséget biztosít.

Emlékeink kristálytiszták lesznek
A kamerák a felvételeket FullHD felbontásban, 30 fps (képkocka/másodperc) sebességgel, H.264 tömörítéssel rögzítik, így filmjeink a borotvaéles minőség mellett kis fájlméretűek is lesznek. Az elkészült felvételek kezelésében a Windows és OSX-kompatibilis MiVue Manager szoftver lesz a segítségünkre.

A Mio MiVueTM M510 akciókamera ára: 56 990 Ft.
A Mio MiVueTM M560, Sony szenzorral felszerelt akciókamera ára: 61 990 Ft.

További információért látogasson el a Mio webshopjába.