Könnyed zenehallgatás –A Sony négy új Bluetooth® fejhallgatójával

A Sony fejhallgatók termékpalettája újabb kiváló eszközökkel bővül, melyek rendkívüli hangzást biztosítanak. Kialakításuknak köszönhetően pedig stílusosak és egyszerűen használhatóak, zavaró vezetékek nélkül.

Az új modellek tavasszal érkeznek, a vezeték nélküli és Bluetooth® technológiával felszerelt eszközök igazán kényelmesek és maximális szabadságot biztosítanak a zenehallgatáshoz. Csak érintse hozzá az NFC képes Walkman®-t, MP3 lejátszót vagy okostelefont, hogy a gyors, vezeték nélküli kapcsolat révén azonnal élvezhesse kedvenc zeneszámait. Gazdag, szabályozott basszusok és részletes, kristálytiszta magas hangokban lesz része.

MDR-1ABT
A már jól ismert MDR-1A mellett megérkezett az MDR-1ABT, mellyel megtapasztalhatjuk a vezeték nélküli, kiváló minőségű zenehallgatás élményét.

Ez a Sony első fejhallgatója a legújabb LDAC™ technológiával.  Ez a készülék háromszor annyi adat továbbítására képes, mint a korábbi eszközök. Az új kodek révén pedig kristálytiszta és akadásmentes zenehallgatást tesz lehetővé. Használja olyan kompatibilis eszközökkel, mint a prémium, High-Resolution Audio lejátszók vagy az NWZ-A15 Walkman.

A 40 mm-es meghajtó egység az alumínium bevonatú Liquid Crystal Polymer Film membránnak köszönhetően minden zenei árnyalatot precízen reprodukál; zengő basszusok, gazdag középhangok és kristálytiszta magas hangok jellemzik. Az ergonomikus kialakítású fülpárnák és a fejlett szerkezet pedig tökéletesen illeszkedik a fülre.

A Sony DSEE technológiája helyreállítja a tömörített fájlokat, így saját MP3 lejátszóján hallgatva is élvezheti a kiváló minőségű zenéket.

Egy másik érdekes innováció a hozzáadott érintő szenzor a fülhallgató oldalán. Válasszon egy számot, fogadjon hívást, vagy csak emeljen a hangerőn egyszerűen, így még zavartalanabbul élvezheti a zenéket.

MDR-ZX770BN
Ez a készülék amellett, hogy stílusos, a Digitális zajszűrőnek köszönhetőn nem engedi ki a hangokat.

A kényelmes, fület körbeölelő kialakítása extra kényelmet nyújt a hosszú utazások során. Az MDR-ZX770BN csökkenti a kabin zaját és más háttérzajt az erőteljes DNC szoftverrel.

Vezeték nélkül csatlakozhat telefonjához, vagy a Bluetooth®-képes MP3-lejátszójához. Érintse a fejhallgatót az eszközhöz, így akár egy kiránduláson vagy az irodában van, kényelmesen élvezheti a tiszta hangzást.

A fejhallgató elforgatható kialakítása kifejezetten praktikus, így könnyen és gondosan tárolhatja, illetve helyet takaríthat meg vele táskájában vagy bőröndjében.

A fejhallgató készenléti ideje 13 óra (NC bekapcsolásával), így hosszabb repülő- vagy vonat úton is megszakítások nélkül használható.

MDR-ZX330BT
A mindennapi Bluetooth®-os, vezeték nélküli zenehallgatás páratlanul egyszerű és kényelmes az MDR-ZX330BT-vel.

Gyorsan és könnyen használható, kényelmes, fület körbeölelő fejhallgató, mely az egy érintéses kapcsolat mechanizmusának köszönhetően könnyen csatlakoztatható telefonjához vagy MP3 lejátszójához.

Garantáltan erőteljes, jól kiegyensúlyozott hangot kap a 30mm-es meghajtó egységgel, 30 órás élettartama pedig igazán kényelmessé teszi a használatát.

MDR-AS600BT
Összhangban az aktív életével, a MDR-AS600BT elhozza a kényelmes Bluetooth®-os zenehallgatás élményét a legkeményebb edzések során is.

A cseppálló kivitel megvédi a készüléket az esőtől és az izzadságtól egy fárasztó edzés közepette is.

A beépített mikrofon segítségével könnyedén fogadhat hívásokat egy gomb érintésével anélkül, hogy tevékenységét meg kellene szakítania.

A Sony új MDR-1ABT, MDR-ZX770BN és MDR-ZX330BT fejhallgatói Európában májustól kaphatók, MDR-AS600B pedig áprilistól.