Korlátlanul facebookozhatnak a Telenor kártyás ügyfelei

A Telenor feltöltőkártyás ügyfélkörében is dinamikusan növekszik az okostelefon használók aránya. Nekik kedvez a szolgáltató új, HiperLike csomagja, amely korlátlan belföldi Facebook elérést és 100 MB szabadon felhasználható belföldi adatkeretet biztosít.

A HiperLike szolgáltatást a Telenor kifejezetten a feltöltőkártyás ügyfelei számára alakította ki. A 990 forintos havidíjú csomagot választó ügyfelek belföldön korlátlanul érhetik el a Facebookot. A HiperLike használata esetén az ismerősöknek a közösségi oldal rendszerében küldött, és a tőlük ott kapott fotók fogadása nem fogyasztja az előfizetés adatforgalmi keretét.[1] A csomag a közösségi oldal elérésén kívül további 100 MB általános célú internetezésre fordítható adatkeretet is tartalmaz.

A HiperLike díjcsomag különösen jó választás azok számára, akik számára fontos, hogy előre tervezhető költséggel tudják tartani a kapcsolatot ismerőseikkel a világ legnépszerűbb közösségi oldalán keresztül, okostelefonjuk segítségével, szinte bárhonnan. A HiperLike szolgáltatást a legegyszerűbben sms küldéssel lehet megrendelni (a 1750-es számon az Facebook szó elküldésével), valamint a Telenor honlapján is elérhetők a szükséges beállításai. Ha valaki a telefonja vagy táblagépe böngészőjéből szereti használni a szájtot, ugyanúgy korlátlanul teheti meg a HiperLike-kal. A hagyományos, még nem okos készülékeken is elérhető az adatcsomaggal a korlátlan facebookozás.

A Telenor a MyMenu-t (*111# hívás - billentyű kombinációval előhívható menürendszer) használó feltöltőkártyás ügyfeleit minden feltöltés után extra ajánlattal - baráti percdíjjal, extra nettel vagy egyedi kedvezménnyel – jutalmazza. Az arra alkalmas készülékről, USIM-kártya birtokában a kártyás ügyfelek pedig ugyanúgy élvezhetik a leggyorsabb (4G) Hipernet szolgáltatást, mint a havidíjas előfizetéssel rendelkezők.


[1] A HiperLike díjcsomaggal csak a Facebookon elérhető képes és szöveges tartalmak érhetők el ingyen, a külső szájtokról lekért adatok lekérése vagy küldése a normál adatkeret terhére történik. A HiperLike csomagot csak a feltöltőkártyás ügyfelek rendelhetik meg.  A szolgáltatás nem rendelhető meg az Új Generációs Kártyás tarifacsomagokhoz (pl. Limit), valamint az olyan tarifacsomagokhoz, melyek kizárólag adatforgalom lebonyolítására és SMS küldésére alkalmasak (pl. Hipernet Praktikum).