Magyar szakember tart előadást a világ legnagyobb IT konferenciáján

Fornax

Az Oracle OpenWorld a világ egyik legnagyobb üzleti informatikai konferenciája a vezető vállalatok, IT döntéshozók és vállalati informatikai szakértők részvételével, melyet minden év szeptemberében rendeznek meg San Franciscóban. A 2012-es eseménysorozat 50.000 érdeklődőt vonzott a város több mint 12 központi, külső és belső helyszínére. A tematikát tekintve a szakemberek olyan kérdéseket járnak körül, mint a vállalatirányítást támogató informatikai megoldások legújabb fejlesztései, a vállalatok működési hatékonyságának növelése, optimalizálása.

A konferencia szervezője az Oracle, a világ legszélesebb informatikai termék-portfóliójával rendelkező, adatbázis területen piacvezető vállalata.

2013. szeptember 22. és 26. között magyar szakértő is megszólal az Oracle OpenWorld konferencián, amire eddig nem volt példa az esemény 1997-ben kezdődött történetében. A FORNAX vállalatcsoport képviseletében Nagy Zoltán, a szóban forgó területért felelős vezető több mint 1.000 pályázó közül kapott felkérést arra, hogy ossza meg tapasztalatait a szoftveres munkafolyamat- és munkaerő menedzsment, azaz az üzleti folyamatok valós hatékonyságnövelése területén. 

Nagy Zoltán a magyar tulajdonú, közel 25 éves múltú FORNAX saját fejlesztésű termékét, a többszörös hazai és nemzetközi díjnyertes, a többek közt a Deutsche Telekom leányvállalatai által is használt EVENTUS-t fogja bemutatni, öregbítve a magyar IT szakértelem, és fejlesztések hírnevét. A felkérés azért is kiemelt jelentőségű, mert az Oracle a saját, ugyanezen területre kínált terméke mellett is érdemesnek tartja a FORNAX megoldásának bemutatását.