Már a karácsonyfát is a neten vesszük

Már a karácsonyfát is a netről rendeljük, sőt, kérhetünk online segítséget az ünnepi halászléfőzéshez! A Jófogás.hu hirdetői ráhangolódtak a karácsonyra. Az apróhirdetési portálon minden fenn van, ami megkönnyíti az előkészületeket: lehet fenyőfát, díszeket, ajándékot vásárolni, de ami ennél meglepőbb, hogy ablakpucolással, nagytakarítással, netán bér-halászléfőzéssel is meglephetjük magunkat.

A Jófogás.hu ünnepi statisztikájából kiderül, hogy a köztéri karácsonyfaárusok már a neten is jelen vannak. Az apróhirdetési oldalon több száz karácsonyfa hirdetés közül válogathatunk. A fenyőfák méterára 300 forinttól kezdődik, de 10 ezer forint/méter körüli luxuskategóriás fákat is találhatunk. Műfenyők is szép számmal fellelhetők az oldalon, a leginkább pénztárcabarát megoldást egy 200 (!) forintos darab jelenti.

A karácsonyi hangulatot természetesen nemcsak a fa biztosítja, hanem a gondos előkészületek is. Mivel a Jófogás.hu-n szolgáltatásokat is fel lehet kínálni, az ünnepekre hangolódva van, aki a takarítás terhét venné le más válláról, vagy főzne az elfoglalt háziasszony helyett, bér-halászlékészítést vállalna. Tegyük hozzá, nem ingyen. Az apróhirdetési oldal felhasználói kreatív ajándékötletekkel is bőségesen szolgálnak. Így kerülhet portrérajz és lávaköves masszázs kupon a fa alá. Itt még mindig nem fulladnak ki a karácsonyi tematikára összpontosító apróhirdetések. A lakás tiszta, a fa megvan, az ajándék is a ruhásszekrény alján várja a nagy estét, már csak be kell csomagolni. Ha valakinek ez nehezére esne, akkor itt egy újabb online segítségnyújtó kéz: egyedi dobozt is lehet kapni, tehát a tavalyról megmaradt csomagolópapírt sem kell kicentizni.