Már elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo Switch készüléken

A PayPal (Nasdaq: PYPL) online fizetési szolgáltató bejelentette, hogy 2017. augusztus 22-től a PayPal elérhető fizetési opció a Nintendo internetes áruházában, a Nintendo eShopban. A weben, vagy közvetlenül a játékkonzolon keresztül is rendelkezésre álló szolgáltatás ezzel 34 országban válik elérhetővé.

A PayPal fizetési opció a márciusban bemutatott Nintendo Switch™ készüléken keresztül lehetőségeket kínál a tulajdonosoknak, hogy felhasználói fiókjukon keresztül történő vásárlásaik (játékok, egyéb tartalmak) ellenértékét kiegyenlítsék, továbbá a hivatalos Nintendo weboldalon lehetőség van egyenlegfeltöltésre is a Nintendo Switch, a Nintendo 3DS ™, a Wii U ™ készülékre letölthető szoftverek megvásárlásához.*

„A Nintendo eShopban felkínált fizetési opciók kibővítése a világszerte sikeres PayPal szolgáltatásával egy fokozottan kényelmes és a biztonságos fizetési lehetőséget kínál vásárlóinknak. A PayPal jelenleg több mint 200 millió felhasználói fiókkal rendelkezik, ezért abban bízunk, hogy a fizetési opció Nintendo eShopban való megjelenésének köszönhetően világszerte még több fogyasztó ismertheti meg a Nintendo játékok élményét” - kommentálta a hírt a Nintendo.

A szolgáltatás az alábbiakban országokban érhető el: Japán, Egyesült Államok, Kanada, Ausztria, Belgium, Bulgária, Svájc, Ciprus, Csehország, Németország, Dánia, Észtország, Spanyolország, Finnország, Franciaország, Egyesült Királyság, Görögország, Horvátország, Magyarország, Írország, Olaszország, Litvánia, Luxemburg, Lettország, Málta , Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Svédország, Szlovénia és Szlovákia.

*A Nintendo Switch, a Wii U, és Nintendo 3DS Nintendo védjegyei.