Már előrendelhető a Samsung Galaxy S5 ajándék okosórával

A Telenor teljesen megújította a részletre történő készülékvásárlás feltételeit. A publikus ajánlatok tekintetében a hazai mobilpiacon egyedülálló módon, a mobiltársaság ügyfelei mostantól maguk választhatják meg, hogy a kiszemelt mobilkészüléket  milyen futamidővel vásárolják meg, amely akár már 22 hónapos is lehet. Ezzel egy időben a Samsung vadonatúj csúcskészüléke, a Galaxy S5 is előrendelhető már a Telenor honlapján, amely mellé most ajándék okosóra jár.

A Telenor új, rugalmas készülékvásárlási feltételeinek köszönhetően mostantól bárki számára elérhetővé válnak a legújabb, legjobb okostelefonok, akár egy olyan csúcsmodell is, mint a Samsung Galaxy S5, amely már előrendelhető a Telenornál.

A vásárló ugyanis maga döntheti el, hogy a választott tarifa mellett milyen kezdő- és havi törlesztőrészletet tud vállalni, továbbá azt is, hogy milyen időtartamra. A választható futamidő hossza 6 hónaptól a korábbi 12 hónap helyett – a Start kivételével - akár 22 hónap is lehet, utóbbi esetén valamennyi készülék kezdőrészlete 0 forint az All-In tarifákkal.[1] A részletre vásárlókat segíti a Telenor honlapján elérhető új kalkulátor funkció is: az ügyfél csupán megadja, hogy a kiválasztott készülék havi törlesztésére mekkora összeget tud szánni, a rendszer pedig felajánlja azokat a tarifákat, futamidőket, amellyel a megadott havi törlesztés elérhető.

A részletvételi rendszer mellett a készülékek árlistája is megújult - egyszerűbbé, áttekinthetőbbé válik az ügyfelek számára, megkönnyítve számukra a választást. A telefonokat mostantól 5 kategóriába csoportosítja a mobilcég: hagyományos készülékek, okostelefonok kezdőknek, haladóknak, profiknak, valamint csúcskészülékek. A teljes ár mellett a legrövidebb 6, és a leghosszabb 22 hónapos futamidő havi törlesztőrészleteit tüntetik fel.

Az új árlista első újdonsága a Samsung felsőkategóriás okostelefonja, a Samsung Galaxy S5, amely már előrendelhető a Telenor honlapján 0 forintos készülék-kezdőrészlettel All-In L tarifacsomaggal, 22 havi 3 990 forintos kamatmentes részletre vagy 87 780 forintos teljes áron, 2 éves tarifamegtartással, 990 forint adminisztrációs díj mellett.[2] Az előrendelők a készlet erejéig a készülék ingyenes belföldi kiszállításakor egy Samsung Gear Fit okosórát is kapnak ajándékba.

Samsung Galaxy S5 előrendelés: http://www.telenor.hu/samsung-galaxy-s5

[1] Szolgáltató jogosult a részletvételi lehetőség biztosítása fejében bruttó 990 Ft adminisztrációs díjat felszámítani, amelyet a távközlési szolgáltatásról kiállított első havi számlában jogosult az Előfizetőnek kiszámlázni.

[2] Az ajánlat 2014. március 27. és április 10. között a készlet erejéig érvényes. A készülék teljes ára 87 780 forint. Az All-In L tarifacsomag havidíja 13 990 forint. A Telenor a részletre vásárlást forgalmi előleg fizetéséhez kötheti.