Mától elérhető az Adobe Creative Cloud és Muse

Adobe

Az Adobe Systems Incorporated ma bejelentette, hogy már elérhető az Adobe® Creative Cloud™, amely teljesen új módon biztosít eszközöket és szolgáltatásokat* a kreatív szakemberek számára. Az előfizetéses Adobe Creative Cloud a kreatív alkotások elkészítésének, megosztásának és eljuttatásának központi eleme, amely a hatékony Adobe Creative Suite® 6 szoftverekre épül, és az iparág meghatározó tervezési, webes, videó és digitális képalkotási eszközeit kínálja. A CS6 termékcsalád a Photoshop®, InDesign®, llustrator®, Dreamweaver®, Adobe Premiere® Pro, After Effects®, Flash® Professional és egyéb termékek új kiadásait tartalmazza.

Emellett két új Touch alkalmazást – az Adobe Proto és az Adobe Collage – is elérhető az iOS-rendszert futtató eszközökhöz, valamint új szolgáltatások és további nyelvi támogatás is rendelkezésre áll a Photoshop Touch és az Adobe Ideas termékhez. A több mint 700 000 alkalommal letöltött sikeres bétaverziót követően az Adobe Muse szoftver is elérhetővé válik a mai naptól a Creative Cloud tagjai és az egyéni előfizetők számára.  A Muse, amely egy lenyűgöző új eszköz, lehetővé teszi a tervezők számára HTML5-alapú webhelyek programozás nélküli létrehozását.

„Az Adobe Creative Cloud tagjai teljes hozzáférést kapnak a Creative Suite 6 eszközök teljes portfóliójához, integrálhatják az érintőképernyős készülékekhez fejlesztett eszközeinket, fájltárolási és -megosztási szolgáltatásokat, valamint webes üzemeltetési szolgáltatásokat vehetnek igénybe – vagyis mindent, amire az elképzeléstől a befejezett munka létrejöttéig szükségük lehet, és mindezt rendkívül kedvező havi előfizetési díjért – nyilatkozta David Wadhwani, az Adobe digitális médiáért felelős üzleti részlegének alelnöke. – A Creative Cloud lehetővé teszi termékcsapataink számára a folyamatos innováció biztosítását ügyfeleink részére, hiszen a fejlesztést követően azonnal rendelkezésükre bocsáthatják az új szolgáltatásokat és alkalmazásokat.”

Az Adobe Creative Cloud tagság a következő előnyöket biztosítja:

  • A CS6 összes alkalmazása és az új, HTML5-alapú asztali termékek – többek között az Adobe Muse és az Adobe Edge előzetes – letöltése és telepítése, valamint integráció az Adobe Touch alkalmazásokkal.
  • A tartalmak egyszerű tárolása és megosztása asztali számítógép, mobileszközök vagy felhőalapú szolgáltatások segítségével. 
  • Webhelyek integrált közzététele és üzemeltetése.
  • Folyamatos fejlesztés, amelynek köszönhetően a tagok hozzájuthatnak a legfrissebb termékekhez és szolgáltatásokhoz.

Árak és elérhetőség

Az Adobe Creative Cloud tagság jelenleg 36 ország ügyfelei számára, számos nyelven érhető el. Az Adobe Creative Cloud tagsági díja egyéni előfizetőknek havonta 49,99 amerikai dollár éves tagság esetén, míg a havonta megújított tagság díja 74,99 amerikai dollár. Egyszeri bevezető ajánlatunk keretében a CS3, CS4, CS5 és CS5.5 termékeket korábban megvásároló egyéni ügyfeleink havonta 29,99 amerikai dollárért érhetik el a szolgáltatást. Elérhető oktatású célú kedvezményes változat is. További információkért látogasson el a www.adobe.com/go/creativecloud webhelyre.

Az Adobe Touch alkalmazások külön is megvásárolhatók az iTunes App Store vagy a Google Play áruházból 9,99 amerikai dolláros áron. Az éves Adobe Creative Cloud tagsággal rendelkezők számára különleges ajánlatok érhetők el az Adobe Touch alkalmazások megvásárlására. További információk: www.adobe.com/products/touchapps.

 

Az Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) bejelentette, hogy már elérhető az Adobe® Muse™ szoftver, amely lehetővé teszi a tervezők számára webhelyek programozás nélküli létrehozását. A korábban nyilvános bétaverzióként közzétett Adobe Muse segítségével az eredeti HTML oldalak tervezése, kialakítása és közzététele olyan egyszerű, mint a nyomatok elrendezéseinek létrehozása. A főoldalak, az interaktivitást szolgáló beépített eszközök és az Adobe Typekit™ szolgáltatás által biztosított több mint 400 webes betűtípus használatával az Adobe Muse leegyszerűsíti az egyedi, professzionális webhelyek létrehozását.

Az Adobe Muse elérhető önálló előfizetéssel, illetve az Adobe Creative Cloud™ tagság részeként is. Ezen új ajánlat innovatív tárolási szolgáltatásokhoz, közzétételi szolgáltatásokhoz és nélkülözhetetlen kreatív alkalmazásokhoz, például a díjnyertes Adobe Creative Suite® 6 termékcsaládhoz biztosít hozzáférést a kreatív szakemberek számára.

Az Adobe Muse már az első pillanattól ismerősnek fog hatni, hiszen a többi szoftverben, például az Adobe InDesign® termékben is megtalálható szolgáltatások és gyorsbillentyűk egy részét használja. Az Adobe Muse segítségével a tervezők egyszerűen adhatnak hozzá alkotásaikhoz lebilincselő, interaktív elemeket, például diavetítést, valamint olyan forrásokból illeszthetnek be tartalmat, mint a Google Maps vagy a Facebook**. A felhasználók megtekinthetik a webhelyek előnézetét és tesztelhetik azok működését az Adobe Muse szoftverben, vagy létrehozhatnak ideiglenes oldalakat, majd az URL-címeket megosztva bemutathatják azokat ügyfeleiknek áttekintés céljából. Amikor a webhely készen áll, a tervezők egy külső megoldás vagy az Adobe rugalmas, teljes körű üzemeltetési szolgáltatása segítségével üzemeltethetik azt. Az egyéves Adobe Muse előfizetés, illetve a Creative Cloud tagság szintén tartalmaz üzemeltetési lehetőségeket.

„Mostanáig több mint 700 000 alkalommal töltötték le az Adobe Muse bétaverzióját. A bétafelhasználók visszajelzéseit is beépítettük a Muse első kiadásába, és a fogadtatás eddig igen pozitív volt – mondta David Wadhwani, az Adobe digitális médiáért felelős üzleti részlegének alelnöke. – Az Adobe Muse révén a tervezők szabadon, kódok megtanulása nélkül hozhatnak létre webhelyeket, így bővíthetik vállalkozásukat, és költséghatékony, professzionális webhelyeket kínálhatnak ügyfeleiknek.”

Árak és elérhetőség

Egyéni előfizetőknek az Adobe Muse havi 14,99 amerikai dollárért érhető el éves előfizetés esetén, míg a havonta megújított előfizetés díja 24,99 amerikai dollár. További információért látogasson el a www.adobe.com/products/muse.html webhelyre. Az Adobe Muse a Creative Cloud tagság* részeként is elérhető, amelynek díja egyéni előfizetőknek havonta 49,99 amerikai dollár éves tagság esetén, míg a havonta megújított tagság díja 74,99 amerikai dollár. Egyszeri bevezető ajánlatunk keretében a CS3, CS4, CS5 és CS5.5 termékeket korábban megvásároló egyéni ügyfeleink havonta 29,99 amerikai dollárért érhetik el a szolgáltatást. További információk: www.adobe.com/go/creativecloud.