Még több reklám lesz a Facebookon

Facebook

Márkó barátunk gondjai csak nem akarnak szűnni, sőt, épp ellenkezőleg: tegnapi pénzügyi beszámoló után a részvények értéke tovább csökkent. Ha ez nem lenne elég, a reklámok után befolyt összeg is kezd egyre soványabb lenni - na persze nem kell félni, még mindig Dagobert bácsi módjára úszkálhat benne, de a bevétel 90%-át képező forrással van egy probléma: egy 4"-os kijelzőn nem lehet úgy spamelni, mint a webes felületen jobb oldalt. De erre is van megoldás!

Szponzorált sztorik! Egyenesen a Hírfolyamba!

Magyarul: telefonon a reklámok egy az egyben ott fognak megjelenni, ahol az esetleg minket kicsit is érdeklő kiírások, megosztások, nnyavajgások. Gyakorlatilag egy teljes oldalnyi felületen, amely a lehető legjobb - és gyakorlatilag egyetlen - módja annak, hogy toljanak még több reklámot az arcunkba Zuckerbergék.

Természetesen egyből igyekezetek mindenkit megnyugtatni, hogy nem fognak visszaélni a dologgal, és csak az emberi mértékkel elviselhető mennyiségű reklám fog megjelenni. Ami az én olvasatomban mondjuk a nulla, és szerintem sokan vannak még így ezzel. Még ha ez napi 10-20 ilyen hirdetést is jelent, az is 10-20 átgörgetendő szemetet jelent majd az amúgy sem kevés junk mellé.