Megérkezett a SportKlub fogadási applikációja

Elindult a SportKlub sportfogadási applikációja: a Tipster tévéműsor „online változata”, immáron megtalálható a Facebookon. Az alkalmazás a sportcsatorna megrendelésére készült, segítségével bárki kipróbálhatja tudását, szerencséjét anélkül, hogy anyagi kockázatot vállalna. A fogadások nem pénzben köttetnek, ám nyereménnyel itt is számolhatnak a játékosok: a legjobbak ajándékcsomagot kapnak. Az applikáció a jelenlegi egyetlen sportfogadási műsor, a Tipster online folytatása, amelyet Forró Bence és a válogatott egykori kiválósága, Sebők Vilmos vezetnek. A két szakember hétről hétre elemzi a SportKlub képernyőjén soron következő mérkőzéseket az oddsok és esélyek alapján, konkrét javaslatokat azonban nem adnak.

Forró és Sebők az online verzióban is szerepet kapnak, ők állítják össze a 30-40 tételből álló étlapot. Aki szeretné, összemérheti tudását Sebők Vilmossal, választhatja az ő tippjeit, vagy akár szembe is mehet velük. „Népes a magyar sportfogadó tábor, a műsorral is az ő igényeiket kívánjuk szolgálni, a Tipster applikáció pedig lehetőséget biztosít minden játékos kedvű sportbarátnak, hogy tét nélkül fogadjon, latolgassa az esélyeket” – mondta Dávid Bence a SportKlub produkciós vezetője. Az applikáció a futball világbajnokság teljes időtartama alatt használható lesz, így a közönség a brazíliai VB-n is kipróbálhatja jártasságát a futball ügyeiben. Azok sem maradnak program nélkül, akik nem akarnak fogadni: az „Út Brazíliába” és a „National Icons – Vb-hősök” című dokumentumsorozatok megadják a vb-készülődés alaphangulatát.

A sportfogadási applikációt a SportKlub Facebook oldalán találhatják meg az érdeklődők:  https://www.facebook.com/SportKlubTV