Megjelent az AIDA64 5.95

A FinalWire ma bejelentette a népszerű rendszer-információs szoftverének legújabb verzióját, az AIDA64 5.95-öt. A frissítéssel bekerült az Asus ROG RGB LED billentyűzetek és egerek szenzor értékeinek monitorozása, bevezetésre került számos fejlesztés a 2017-es AMD és Intel CPU platformokhoz, valamint a legújabb AMD és nVIDIA GPGPU számítási technológiák támogatása is elérhető már.

Az új verzióban elérhető a Microsoft Windows 10 Fall Creators Update támogatás, amelynek tartalma az operációs rendszer részletei, telepített programok listája, és biztonsági szoftver információja a közelgő Microsoft Windows 10 Fall Creators Update Build 16299 frissítéshez. Optimalizált és javított ACPI lekérdezés, fa enumeráció és hőmérséklet mérési modulok.

Az AIDA64 RGB LED modul bővült az Asus ROG RGB LED billentyűzetekkel és egerekkel, az Asus Aura API használatával. CPU és memóriakihasználtság, hálózati forgalom, hőmérséklet, feszültség, ventilátor sebesség, és áramhúzó mérések már figyelhetőek az RGB eszközökön, különböző vizuális ábrázolásokat használva.

A frissítés szintén tartalmazza az AMD X399, Intel X299 és Intel Z370 chipsetes alaplapok továbbfejlesztett támogatását, az új generációs Intel processzorok és lapkakészletek támogatását is, valamint kezeli a legújabb hardver technológiákat.

A Windows-os PC-ken futó AIDA64 programcsalád három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A leltár- és hardverdiagnosztikai funkciókkal is rendelkező csúcstermék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a hardveres szakembereket megcélzó AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál több szolgáltatást kínál. A mai nappal az összes kiadás frissült az 5.95-ös verzióra. Az AIDA64 mobileszközökre fejlesztett alkalmazásai is elérhetőek, amelyekből az Androidra szánt változatot már több mint 3 millióan töltötték le.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • Microsoft Windows 10 Fall Creators Update támogatása
  • Asus ROG RGB LED billentyűzetek és egerek kezelése
  • AMD Ryzen Threadripper processzor továbbfejlesztett támogatása
  • Corsair Commander Pro és EVGA iCX érzékelő támogatása
  • AMD X399, Intel X299 és Intel Z370 chipsetes alaplapok továbbfejlesztett támogatása
  • OpenGL 4.6 és WDDM 2.3 támogatás
  • Intel NVMe RAID tömb tagok összegyűjtése
  • AMD Radeon Vega sorozat teljes körű támogatása
  • nVIDIA GeForce GTX 1070 Ti, GeForce MX110, GeForce MX130 GPU-k diagnosztikája
  • nVIDIA Tesla V100 sorozat előzetes kezelése

Árak és elérhetőség
A szoftverek 30 napos próbaváltozatát innen tudja letölteni. Az AIDA64 termékcsalád magyarországi disztribútora 2017. július 1-től az ABSEIRA Kft. Az árakról bővebben információt az Árak oldalon talál.