Mintha minden este moziba menne – bemutatkoznak a Sony legújabb készülékei

Filmőrült vagy, esetleg az igényes komolyzenét kedveled? A Sony idén tavasztól elhozza otthonodba az igazi mozi-élményt a megújult, erőteljes, több csatornás eszközeivel.

HT-CT780 Sound Bar
A HT-CT780 egy igazán letisztult készülék, széles spektrumú 2.1 csatornás hangsugárzó, mely ideális TV nézéshez és még a nappaliban is jól mutat. A HT-CT780 330 W-os teljesítményével tökéletes kiegészítője a nagyképernyős, 116,8 cm (46") átmérőnél nagyobb televízióknak.

Az S-Force PRO Surround hangzásának köszönhetően a filmes párbeszédek, hangeffektek, vagy dallamok tökéletesen szólnak. A kétirányú magas hangsugárzó (tweeter) kifinomult, részletgazdag hangzást nyújt, míg a hozzáadott vezeték nélküli mélynyomó lenyűgöző mély hangzást biztosít.

Azonnal elérheted és hallgathatod zenéidet okostelefonodról, vagy táblagépedről az egyérintéses NFC és Bluetooth®-kapcsolattal. Csak érintsd az NFC-képes okostelefonod a hangsugárzópanelhez és már indulhat is buli. A HT-CT780 közvetlenül vezérelhető okostelefonról, vagy tabletről a Sony SongPal alkalmazással.

A három HDMI bemenet segítségével könnyedén összeköthető az összes HD képes eszközzel. A házimozizás kedvelői bizonyára örömmel fogadják a HD audió kodekek széles tárházát, beleértve a HDCP 2.2 –es szabványt, mellyel lehetőség nyílik 4K tartalmak streamelésére.

HT-CT380/HT-CT381 Sound Bar
Ideális választás a 116,8 cm (46") átmérőjű, vagy annál nagyobb készülékekhez. A letisztult és stílusos HT-CT380 falra, illetve polcra is szerelhető. A vékony, formatervezett hangsugárzópanel 300 W teljesítményű, erőteljes 2.1 csatornás surround hangzásra képes. A S-Force Pro Surrounddal pedig igazán magával ragadó élményt nyújt. Mindezen felül a kompakt, vezeték nélküli mélynyomót bárhová helyezhetjük.

Ahogyan a CT780-nál, ennél a hangsugárzópanelnél is egyetlen érintéssel hallgathatja kedvenc zenéit NFC és Bluetooth®-kapcsolattal, ráadásul irányíthatja telefonjáról vagy táblagépéről SongPal alkalmazás segítségével. A HT-CT 381 sportos és elegáns ezüst színben is elérhető.

HT-XT100 tévés hangsugárzópanel
A tévé alá helyezhető HT-XT100 tévés hangsugárzópanel extra élményt nyújt a filmnézés és a tévézés során. A 80W-os teljesítmény és 2.1 csatornás készülék részletgazdag, szabályozott basszust garantál a beépített mélynyomó révén. Gyakran elhalkulnak a párbeszédek? Érintsd meg a Voice gombot, mely azonnal felerősíti a hangokat. Streameld a zenét okostelefonodról NFC és Bluetooth®-kapcsolattal, vagy csatlakoztasd pendrive-odat, hogy elindíthasd kedvenc dallamaidat.

Az új készülékek 2015 tavaszától bővítik a Sony házimozis kínálatát.