Nagykövettel bővült csapatunk

Samsung Mob!lers

Ma mutatkoztak be a Samsung magyarországi mobil nagykövetei, köztük Dzadik Deniel, aki az elmúlt hónapokban jó pár teszt és cikk elkészítése során nyújtott segítséget számunkra. Deniel, hasonlóan hozzám, az Android és az okostelefonok megszállottja, a jövőben pedig nem csak értékes információkkal, de különböző trükkökkel és tippekkel szolgál majd számotokra. Szerkesztőségünk ezúton is gratulál Neki, hogy bejutott a programba!

A Samsung, a világ egyik vezető okostelefon-gyártója a mai napon elindította új mobil nagyköveti programját hazánkban, és egyúttal bemutatta a hazai kiválasztottakat is. A Mob!lers névre keresztelt kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjon az okostelefonok világában jártas, vállalkozó kedvű felhasználóknak, hogy bepillantást nyerjenek abba, hogy mi zajlik a kulisszák mögött. 

A 12 szerencsés, Andrus Botond, Dávid Lajos, Dzadik Deniel, Gulyás Lídia, Harsányi Zoltán, Helmeczi Tamás, Kastner Péter, Kocsis Gábor András, Mádi Gábor, Sárfi Péter, Schneidhoffer Dávid és Steigler Sándor lehetőséget kapott arra, hogy három hónapon keresztül egy elit csapat tagjaként az elsők között tesztelhesse a legújabb Samsung mobiltelefonokat, miközben exkluzív rendezvényeken vehet részt – majd beszámolhat azokról Facebook és Twitter csatornáján. Élményeik megosztásához a Samsung egy Samsung Galaxy Ace okostelefont biztosít számukra. A szerencsések részt vehetnek olyan hazai programokon, mint például az Internet Hungary, a Google Conference vagy a Magyarországi Web Konferencia.

A Koreában már évekkel ezelőtt elindult nagyköveti programmal a Samsung célja, hogy olyan hozzáértő emberekből álló csapatokat toborozzon világszerte, akiknek megvan a kellő elhivatottsága ahhoz, hogy hatékonyan oktassa a felhasználókat. A ma bemutatott 12 hazai mobil nagykövet toborzása a http://mobilers.samsung.hu oldalon zajlott 2011. szeptember 30-ig, megbízásuk pedig 2011. december közepéig szól. 

További információért, kérjük, látogasson el a http://mobilers.samsung.hu oldalra, ahol hamarosan megismerkedhet a Mob!lerekkel és megtudhatja, ők mit gondolnak az idei év legfontosabb készülékeiről.