Népszerű szolgáltatások kedvező áron, kötöttségek nélkül

Korlátlan beszélgetés, több tízmillió dal, az ország leggyorsabb 4G mobilinternet szolgáltatása - mostantól a Telenor népszerű szolgáltatásait kedvező áron, szabadon, hűségszerződés nélkül kipróbálhatja minden Telenor ügyfél, így minden kötöttség nélkül élhetik át a felfedezés szabadságát.

A Telenor saját kutatásából kiderült, hogy a magyarok jelentős része hiába tartja vonzónak a korlátlan tarifákat vagy mobilinternet szolgáltatásokat, nem szívesen köteleződik el azonnal több éves hűségnyilatkozat vállalásával. Ez a Telenor ügyfelei számára azonban immáron nem probléma: a szolgáltató elindította a Telenor Próbát, amellyel több tarifája és szolgáltatása próbálható ki kedvezményes áron, hűségszerződés és mindenféle egyéb kötelezettség nélkül, egy vagy két hónapon keresztül.

Stratégiai célkitűzésünk, hogy ügyfeleink számára olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek nemcsak hasznosak számukra, de egyszerűen, mindenféle rejtett feltétel nélkül igénybe vehetők. A Telenor Próba egy olyan, a hazai telekommunikációs piacon teljes mértékben egyedülálló lehetőség, amelynek segítségével valamennyi meglévő és leendő ügyfelünk szabadon felfedezheti és megismerheti népszerű korlátlan tarifáinkat, zenei szolgáltatásunkat és az ország leggyorsabb 4G hálózatát, a Hipernet 4G-t” – mondta Mike Michel, a Telenor marketing vezérigazgató-helyettese.

A Telenor számos olyan szolgáltatással rendelkezik, amely könnyebbé, kényelmesebbé teszi előfizetői életét. Az All-In tarifákkal hálózaton belül vagy belföldön bármely irányba korlátlanul beszélgethetnek és küldhetnek SMS-eket, a Deezerrel egy harmincmillió számot tartalmazó zenegyűjteményt tarthatnak a zsebükben, míg a különböző mobilinternet adatcsomagok segítségével hasznos szolgáltatások ezreit használhatják útközben is.

A tavaly októberben elindított, nagy népszerűségnek örvendő All-In tarifák közül a hálózaton belül korlátlan beszélgetést és üzenetküldést nyújtó All-In M tarifát havi 5990, míg a minden belföldi irányba korlátlan All-In L tarifát 9990 forint ellenében próbálhatják ki 2 hónapon át a lakossági előfizetők, új előfizetés megkötése esetén, kedvezményes áron.[1]

A Telenor Próba végének közeledtével a Telenor munkatársai minden előfizetőt megkérdeznek tapasztalataikról, akik megtarthatják a korábban választott tarifát, szolgáltatást vagy átválthatnak egy, a használati szokásuknak jobban megfelelő tarifa- vagy szolgáltatáscsomagra, de akár szabadon le is mondhatnak az adott szolgáltatás további igénybe vételéről.

A mobilinternet adatcsomagok vagy szolgáltatások kipróbálásán gondolkodók számára is tartogat lehetőséget a Telenor. [2]  Magyarország leggyorsabb 4G mobilinternet hálózatán, a Hipernet 4G-n 190 forintért 1 hónapon át 500 MB adatforgalmat vehetnek igénybe, melyet előfizetéses és feltöltőkártyások egyaránt igénybe vehetnek, utóbbiak minimum 1500 Ft értékű feltöltés esetén. Emellett 2 GB-os adatcsomag is elérhető mindössze 490 forint ellenében, amelyhez a Deezer zenei streaming szolgáltatás[3] is jár.

A Telenor Próba lejárta után azok, akik elégedettek voltak a szolgáltatással, az All-In tarifákat a fenti feltételekkel tovább használhatják 2 éves hűségnyilatkozat aláírását követően. Azok, akik az 1 hónapos Telenor Próba lejárta után is szeretnék megtartani mobilinternet csomagjukat, az 500 MB-os opciót 1 éves hűségszerződéssel havi 1490 - anélkül havi 1990 -, az 1 GB-os, Deezerrel kiegészített lehetőséget havi 1990 - hűségszerződés nélkül 2490 -, míg a 2 GB adatforgalmat és Deezert is tartalmazó ajánlatot havi 2490 - hűségszerződés nélkül 2990 - forintért vehetik igénybe.

A Telenor Próba népszerűsítésére új kampányt is indít a mobilszolgáltató. A szokásos kommunikációs felületeken túl az üzletekben is kiemelt szerepet kapnak a Telenor Próba ajánlatok, emellett a fővárosi és vidéki bevásárlóközpontokban Augmented Reality megoldás és hostessek segítségével egy virtuális próbafülkében fedezhetik fel az ügyfelek az újdonság kipróbálásának varázsát. A Telenor Próbafülke installáció budapesti helyszíne már várja a nagyközönséget minden nap 11-19 óra között, egészen március 6-ig az Allee Bevásárlóközpontban.   

A reklámfilm megtekinthető a Telenor YouTube csatornáján, a reklám alatt hallható zene pedig meghallgatható a Deezeren.

A Telenor Próba keretében elérhető tarifák és szolgáltatások megrendelhetők a Telenor honlapján, saját és partner üzleteiben, SMS-ben, a MyMenu szolgáltatásban, valamint a MyTelenor alkalmazáson keresztül.

További információ a Telenor Próba ajánlatairól: http://www.telenor.hu/telenorproba?mainpromo#start

[1] A Telenor Próba All-In ajánlatai visszavonásig érvényesek, új egyéni számlás előfizetésként történő vásárlás, vagy Bónusz Program igénybevétele esetén, készülékvásárlás nélkül. A Telenor Próba korlátlan beszélgetés csomagok közül egy vehető igénybe és csak egy alkalommal. Az All-In M csomag havidíjában foglalt korlátlan percek kizárólag belföldi, normál díjas hálózaton belüli hívások esetén, míg az All-In L csomag havidíjában foglalt korlátlan percek és SMS-ek belföldi, normál díjas irány esetén érvényesek.

[2] A Telenor Próba adatcsomag ajánlat az 500 MB szolgáltatásra és a 2 GB + Deezer Zene szolgáltatáscsomagra vonatkozik, és visszavonásig érvényes. Az ajánlatot lakossági előfizetők vehetik igénybe hívószámonként maximum egy alkalommal, 1 hónapos időszakra. Telenor Próba ajánlatban a két szolgáltatás közül egy próbálható ki.

[3] Amennyiben az előfizető olyan tarifacsomaggal rendelkezik, amely tartalmaz Deezer hozzáférést (Smarttarifa Extra tarifacsomagok vagy All-In XL), a 2 GB + Deezer Zene szolgáltatáscsomag nem vehető igénybe, csak az 500 MB-os ajánlat.