November 15-én, hajnalban kezdődik a Black Friday az Extreme Digitalnál

A Black Friday napján az Extreme Digital összesen több mint egymilliárd forintnyi kedvezményt oszt szét 120 termékkategória 1250 terméktípusa között. A péntek hajnali kezdés pontos időpontjáról a hírlevélre feliratkozók értesülhetnek először.

2019 november 15-én a hatodik alkalommal rendezi meg a Black Friday-t az Extreme Digital. Összesen több mint egymilliárd forint értékben biztosít majd kedvezményeket a fekete pénteken a vállalat.

Az összes, mintegy 120 termékkategóriában elérhetők lesznek fekete pénteki kedvezmények a tévéktől kezdve a tisztítószerekig: a Black Friday-es termékekből egy vásárló legfeljebb öt darabot vehet majd meg annak érdekében, hogy minél több vásárló élhessen a lehetőséggel. Utólagos, szaküzletben történő ügyintézéssel a fekete pénteki akciós termékeket is lehetséges hitelre vásárolni az Extreme Digitalnál.

Idén várhatóan a háztartási kisgépek (többek közt kapszulás kávégépek), a játékok (főként a LEGO), a barkácstermékek (top termék: elektromos fúró-csavarhúzó), a szórakoztató elektronika (fejhallgató, fülhallgató), az okostelefon és az elektromos roller lesz az öt legnépszerűbb kategória, de a napi fogyasztási, illetve a szépségápolási cikkekből is jelentős akciós készlettel készül az Extreme Digital.

2018-ban egy tipikus fekete pénteki vásárló két terméket vásárolt, közel bruttó negyvenezer forintos értékben az Extreme Digitalnál, idén ennél is magasabb számokra számít a társaság.

Az akciós árak kizárólag a www.edigital.hu webáruházban lesznek elérhetők  a hajnali óráktól, így minden érdeklődő erőlködés nélkül vásárolhat. A társaság tizenhét szaküzletében csak az interneten megrendelt fekete pénteki termékek átvétele lesz lehetséges. A fekete pénteki akciós termékek bolti átvételét  5 napon belül,  házhozszállítását pedig 2-7 napon belül vállalja az Extreme Digital.

Fontos kiemelni, hogy a Black Friday-en vásárolt termékre azonos jótállási feltételek vonatkoznak, mint bármely más termékre, és az internetes vásárlók a 14 napos elállási jogukkal élhetnek ebben az időszakban is - kivéve azon termékeket, amelyeknél például higiéniai okokból a visszavétel nem lehetséges.

Bár az Extreme Digital korábban bejelentett fúzióját az eMAG magyarországi leányával már korábban jóváhagyta a Gazdasági Versenyhivatal, a fekete pénteki akciókat a két társaság idén még teljesen külön bonyolítja, hiszen az egyesülés folyamata még nem zárult le.