Páratlan szabadság és stílus a Samsung okosóráival

A Samsung több színben kapható Gear 2 és Gear 2 Neo okosórái azontúl, hogy értesítik tulajdonosaikat a beérkező hívásokról és üzenetekről, a pulzusmérő funkciónak köszönhetően még személyi edzőként is működhetnek.

„A Samsung továbbra is élen jár az innovációban a viselhető technológia piacán. Olyan eszközöket tervezünk, amelyek könnyen használhatóak más eszközökkel, stílusos, egyedi megjelenést kölcsönöznek és kiterjedt alkalmazás-ökoszisztémájuk révén könnyen beépülnek a fogyasztók életébe” – nyilatkozta JK Shin, a Samsung Electronics IT és mobil divíziójának vezérigazgatója és elnöke. „A Samsung Gear 2 és Gear 2 Neo kialakításakor a Gear kedvelt jellemzőinek mindegyikét továbbfejlesztettük, hogy ezáltal is gazdagítsuk a felhasználók hétköznapjait.”

A Samsung Gear 2 és Gear 2 Neo jelentős előrelépést képvisel az intelligens viselhető technológia piacán. A pehelysúlyú okosórák exkluzív kidolgozása a legmodernebb trendeket tükrözi. A Samsung Gear 2 elegáns, feltűnő megjelenéséhez a szíj helyett az óratestbe épített kamera is hozzájárul. A cserélhető szíjak többféle modern és kifinomult színben választhatók (szénfekete, aranybarna és élénk narancssárga a Gear 2-nél, illetve szénfekete, kávészürke és élénk narancssárga a Gear 2 Neo-nál), így a felhasználó hangulatához vagy ruházatához igazíthatja órája színvilágát. A főképernyő háttere, az óra számlapja és a betűtípus is egyéni ízlés szerint testre szabható.

A Gear 2 és Gear 2 Neo igazi segítőtárs: lehetővé teszi, hogy felhasználója fogadja vagy figyelmen kívül hagyja a bejövő hívásokat és üzeneteket, ráadásul az egyéni aktivitásokhoz és szokásokhoz igazodó azonnali értesítések beállítását is támogatja.

Mindkét modell beépül tulajdonosa mindennapjaiba, és segít kézben tartani élete eseményeit. A WatchOn Remote alkalmazás és a beágyazott IrLED, azaz egy infra dióda segítségével akár az otthoni elektronikai berendezések – pl. a TV vagy a set-top box – is vezérelhetők az órával. A Bluetooth fülhallgatóval együttműködő zenelejátszónak köszönhetően a felhasználónak többé nem kell okostelefonját magával vinnie, ha zenét szeretne hallgatni út közben. A Gear 2 és Gear 2 Neo valós idejű személyi edző funkciójával pedig egyéni edzésprogramot állíthat össze, és pulzusfigyeléssel javíthatja állóképességét.

A Samsung Gear 2 és a Gear 2 Neo felhasználója sokféle Samsung eszközhöz csatlakozhat, és gazdag alkalmazás-ökoszisztémához férhet hozzá, mivel a hordható elektronika világában a Samsung új okosórái futtatják elsőként a Tizen operációs rendszert. A Samsung Gear 2 és Gear 2 Neo már bevezetése pillanatában több tucat Samsung Galaxy okostelefonnal működik együtt.

A Samsung Gear 2 és Gear 2 Neo áprilistól lesz kapható világszerte. További részletek és termékképek az alábbi weboldalakon találhatók: www.samsungmobilepress.com és m.samsungmobilepress.com.