PIXMA G4400: új 4in1 nyomtató a Canontól újratölthető tintatartállyal

A Canon bemutatta legújabb „négy az egyben” típusú (nyomtat, szkennel, fénymásol és faxol),  PIXMA G4400 nyomtatóját, amely a vállalat folyamatos tintaellátó rendszerrel (Continuous Ink Supply System, CISS) működő nyomtatócsaládjának legújabb tagja.

Az újratölthető tintatartályok 7000 színes oldal, fekete-fehér nyomtatás esetében pedig 6000 oldal maximális nyomtatási kapacitást  kínálnak. Az új printerrel egy oldal nyomtatási költsége kiváló minőség mellett is rendkívül alacsony. A pigmentalapú fekete tintákkal a szöveg élesen és tisztán jelenik meg, a színes vízbázisú dye tintákkal pedig élénk színhatású dokumentumok és fényképek nyomtathatók.

A nagy volumenű másolás, faxolás és lapolvasás támogatásához a PIXMA G4400 húszlapos automatikus dokumentumadagolót tartalmaz, amely lehetővé teszi a többoldalas anyagok gyors és egyszerű másolását, illetve beolvasását.

Költséghatékony és gyors nyomtatás kiváló minőségben
A PIXMA G4400 kiváló minőségű nyomatokat készít a Canon FINE technológiájára épülő nyomtatófej-rendszerrel. Külön technológiával akadályozza meg levegő bekerülését a tintatovábbító csövekbe, ezzel biztosítva a nagy volumenű nyomatás megbízhatóságát. A nyomtatómű finom színátmeneteket és részletgazdag képeket produkál, ami különösen bonyolult dokumentumok, pl. grafikus tervek és fényképek nyomtatása esetén kifejezetten előnyös. Az újdonság 10x15 cm-es szegély nélküli, és 13x13 cm-es (5x5”) négyzet alakú nyomatokat is tud készíteni.

Az egyszerű használat és a gyorsaság érdekében az elölről hozzáférhető, beépített tintatartályban azonnal ellenőrizhető a tintaszint. Újratöltéskor az LCD-kijelző utasításokat ad a beállításhoz, a csatlakoztatáshoz, és visszaigazolja a helyes tintafeltöltést.

A csatlakozás szabadsága
A PIXMA G4400 Wi-Fi kapcsolatra képes, íy támogatja az Apple Airprint™, a Mopria for Android™ technológákat, és kompatibilis a Windows 10 Mobile™, az iOS és Android rendszerekkel az ingyenes Canon PRINT szoftveren keresztül. A mobil munkavégzést egyszerűsíti, hogy a felhasználó a beolvasott anyagokat közvetlenül a nyomtatóhoz csatlakoztatott eszközre küldheti. Amikor pedig az irodán vagy az otthonán kívül tartózkodik, a világ bármely pontjáról elküldheti a nyomtatni kívánt dokumentumokat és fényképeket, és távolról nyomtathat a népszerű alkalmazásokból (Instagram™, Google Drive™, Facebook™, Dropbox™ stb.) a Canon PRINT alkalmazással támogatott felhőnyomtatási funkcióval.

Kreativitás – egyszerűen
A táblagépekről vagy webböngészőn keresztül elérhető Canon Easy-PhotoPrint+  szoftverrel kreatív üdvözlőkártyák és naptárak is készíthetők.  Az új nyomtató csomagjában a Canon egyszerű fényképelrendezést és  nyomtatást támogató My Image Garden szoftvere is megtalálható. A PC-re és okoseszközökre optimalizált Creative Park alkalmazással a felhasználó sokféle kreatív feladatot elvégezhet, mint a 3D-s papírszobrok készítése, vagy részletgazdag naptárak nyomtatása.

Főbb termékjellemzők:

  • „Négy az egyben” többfunkciós nyomtató, 20 lapos automatikus dokumentumadagolóval
  • Alacsony nyomtatási költség – 7000 oldal színes és 6000 oldal fekete-fehér kapacitás1
  • Nyomtatás wifi-hálózaton keresztül és okoseszközről elérhető felhőalapú nyomtatási funkciók
  • 10x15 cm-es szegély nélküli fényképek nyomtatása kb. 60 másodperc alatt
  • Pigmentalapú fekete tinta az éles szöveg és festékalapú színes tinták az élénk színhatású fényképek nyomtatásához
  • LCD-kijelző a gyors és egyszerű üzemeltetéshez

1 Az oldalkapacitás a Canon egyedi tesztelési eljárásán alapuló érték, amelyet az ISO/IEC 24712 táblázat alapján, a kezdeti beállítást követően csere-tintatartályokkal végzett folyamatos nyomtatás szimulálásával határoztak meg. Az oldalkapacitások nem vonhatók össze.