Pörgesse fel a party hangulatát a Sony új HT-GT1 Sound Barral

TV nézés egy átlagos napon, vagy egy régóta várt mozifilm? Esetleg egy egész estés buli a barátoknak? Minden készen áll, de szükség lenne még egy kis plusz hangerőre? A Sony legújabb Sound Bar rendszere egyedülálló funkcióival ideális megoldás akár otthon, akár máshol.

Tökéletes társ a szokásos napi tv műsorokhoz, hiszen az új HT-GT1 260W 2.1-csatornás hangsugárzó erőteljes basszusokkal visz új hangszínt a filmekbe, játékokba és a kedvenc tv műsorokba. A Sound Bar mindössze egy centersugárzóból és egy különálló mélysugárzóból áll, így helytakarékos és könnyen szállítható. A tervezők a sugárzókat merev, tömör fából készült bevonattal látták el, így nem kell félni a rezgéstől és a rezonálástól, a hangzás mindig tiszta és éles. A Sony egyedi Clear Voice technológiájának köszönhetően minden párbeszéd kristálytisztán hallható.

Kösse össze a Sound Bar-t a televízióval, csatlakoztasson egy pendrive-ot vagy párosítsa a készüléket iPhone/iPad/iPod vagy MP3 lejátszóval, és hallgasson zenét úgy, ahogyan eddig még nem tette. Bluetooth vagy NFC kapcsolaton keresztül egy érintéssel könnyedén csatlakoztatható okostelefonhoz vagy táblagéphez, így zavaró kábelek nélkül élvezheti kedvenc zenéit. Az ingyenesen letölthető SongPal alkalmazás segítségével a Sound Bar-t okostelefonunkkal is irányíthatjuk Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Kezdődik a buli? A kialakított hordozófül segítségével a GT1 és a mélynyomó könnyedén átrakható egyik szobából a másikba.

A BASS Bazuca technológiával otthonába hozhatja a klubok megszokott hangzását. Lepje meg barátait egy fergeteges házibulival, a  HT-GT1 majd gondoskodik a zenéről és hogyha a zene igényli az erőteljes basszusokról.
A készülék nemcsak audió, hanem vizuális élményt is nyújt .

A HT-GT1 LED hangszóró-világítással fokozhatja az élményt és a party hangulatot. Mini hifi rendszerrel a Sound Bar közvetlenül összeköthető a Party Chain segítségével, így a hangzás még tovább erősíthető.

A Sony új HT-GT1 Sound Bar hangrendszere Európában 2014 októberétől lesz elérhető.