Prémium kategóriás mobil tartalmak ingyen

A Samsung együttműködik a világ 11 vezető mobiltartalom-szolgáltatójával annak érdekében, hogy a legnépszerűbb hírportálok, közösségi médiaszolgáltatók és felhőalapú tárhelyet kínáló vállalkozások legexkluzívabb, körülbelül 700 dollár értékű előfizetéseit kínálhassa a Galaxy NotePRO felhasználók számára.

„Örömünkre szolgál, hogy a világ legjobb mobiltartalom-szolgáltatóival működhetünk együtt annak érdekében, hogy a vevők számára az iparág vezető alkalmazásait és szolgáltatásait kínálhassuk” – mondta JK Shin, a Samsung Electronics informatikai és mobil divíziójának elnök-vezérigazgatója. „A Samsung készülékkínálatának és a prémium kategóriás alkalmazások, tartalmak és szolgáltatások soha nem látott választékának kombinálása olyan élményt biztosít, amely valamennyi, a kreatív tevékenység és a munkavégzés által támasztott igényt kielégíti.”

A kifejezetten a jelenlegi piaci lehetőségeket meghaladó teljesítményt és funkcionalitást kereső igényes mobilhasználókat célozzák meg az új Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO táblagépek az iparág legjobb mobil tartalmainak és szolgáltatásainak páratlan választékával.

Az ajándék tartalmak *

Szolgáltatások

Mit kínálnak

Bitcasa

1TB tárhely 3 hónapig

Bloomberg Businessweek+

Ingyenes előfizetés: 12 hónap

Blurb

Ingyenes kupon

Cisco WebEx Meetings

6 hónapos ingyenes előfizetés és korlátlan találkozó

Dropbox

50 GB ingyen tárhely 2 évig (100GB: $99/év)

EasilyDo Pro

Ingyenes appok

Evernote**

3-12 hónapos ingyenes előfizetés (országtól függően)

Hancom Office

Ingyenes előfizetés

LinkedIn

3 hónapos prémium tagság

LIVESPORT.TV

6 hónapos ingyenes előfizetés

NY Times**

Ingyenes előfizetés: 12 hét

Oxford Advanced Learner’s A-Z

Ingyenes app

Remote PC

2 éves ingyenes előfizetés

Sketchbook Pro

Ingyenes app


** csak Galaxy NotePRO (12.2) és TabPRO (12.2) táblagépekre

További információ az alkalmazásokról és szolgáltatásokról:

· Bitcasa: A Bitcasa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális tartalmaikat saját, biztonságos „felhőjükben” tárolják, osszák meg, másolják, és streameljék. A Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO tálagépek felhasználói világszerte ingyen meghosszabbíthatják három hónappal a Bitcasa prémium előfizetésüket (egy terabájtnyi tárterület) aktiváláskor.

· Bloomberg Businessweek+: Globális üzleti hírek és a piaci trendek legfrissebb elemzései exkluzív tartalmakkal és interaktív funkciókkal kiegészítve. A Bloomberg Businessweek+ kifejezetten az S Pen funkcióra lett optimalizálva. A Samsung Galaxy NotePRO felhasználóknak egyszerűen csak a címre kell mutatniuk az S Pennel, és máris belenézhetnek a cikkbe.

· Blurb: A felhasználó általi szerkesztést szolgáló Blurb platform lehetővé teszi a Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO táblagépek vásárlói számára, hogy jó minőségű fotóalbumokat hozzanak létre a Samsung által előtelepített Story Album app segítségével, amely a Samsung Galaxy S 4 mobiltelefonon is elérhető. A most bejelentett Galaxy NotePRO és TabPRO táblagépek nagyméretű és nagy felbontású képernyője megkönnyíti a képek digitális vagy nyomtatott fotóalbumokba való rendezését. Minden felhasználó automatikusan 5 dollár kedvezményt kap az első vásárlásából.

· Cisco WebEx Meetings: A Samsung Galaxy táblagépek főoldalán is megtalálható Cisco WebEx Meetings mobile app segítségével minden korábbinál egyszerűbben bonyolíthatók le webes konferenciák, ígyy egyszerű és költséghatékony módját kínálja a valós idejű közös munkavégzésnek és megbeszéléseknek. A Samsung Galaxy táblagépei speciális funkciókat is kínálnak a képernyő megosztásához, valamint a telefonhívások WebEx megbeszéléssé történő kiterjesztéséhez, illetve a telefonkönyvből kiválasztott megbeszélés kezdeményezéséhez.

· Dropbox: A Dropbox emberek millióinak életét és munkáját könnyíti meg annak lehetővé tételével, hogy dokumentumaikat, fotóikat és videóikat bárhonnan egy helyre gyűjthetik, és könnyen megoszthatják. A szolgáltatást több mint 200 millió ember és 4 millió vállalkozás használja, és naponta 1 milliárd fájlt mentenek el segítségével. A Dropbox 50 GB-nyi tárhelyet kínál két évig az új Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO táblagépek tulajdonosainak.

· EasilyDo Pro for Tablet: Az EasilyDo egy a felhasználót tehermentesítendő app, amely előre emlékeztet a születésnapokra, ellenőrzi a forgalmat, értesítést küld a rossz időről, nyomon követi a küldeményeket, karban tartja a telefonkönyvet és még sok egyebet!

· Evernote: Az alkalmazás segít a felhasználóknak abban, hogy még hatékonyabban dolgozhassanak és élhessenek, s hogy azonnal rögzíthessék, valamint előhívhassák a fontos információkat. A gondolatoktól és ötletektől kezdve egészen a munkadokumentumokig és inspirációs pillanatfelvételekig, az Evernote automatikusan szinkronba hozza az összes lényeges, több készüléken tárolt jegyzetet.

· Hancom Office: A Hancom Office for Android nevű alkalmazást asztali gépet használók számára tervezték, barátságos funkciókkal a kezdők, és professzionális funkciókkal a haladó felhasználók számára. A még jobb kompatibilitást kínáló, és számos dokumentum formátumot támogató Hancom Office for Android használatával a Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO felhasználók teljes mértékig megtapasztalhatják az intelligens munkakörnyezet előnyeit.

· LinkedIn: 200 országban és térségben regisztrált 259 millió tagjával a LinkedIn a világ legnagyobb professzionális közösségi hálózata. Mobil felhasználói kapcsolatban maradhatnak ismerőseikkel, felfedezhetik maguknak az iparági folyamatokat, és megoszthatják szakértelmüket. A Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO tulajdonosok három hónapos prémium tagsághoz juthatnak hozzá ingyen.

· LIVESPORT.TV: A LIVESPORT az élő prémium sportközvetítések digitális platformokra specializálódott hivatalos szolgáltatója. Prémium online sportcsatornák olyan hálózata ez, amely a világ legjobb sportversenyeit közvetíti.

· NY Times: A Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO felhasználók mindig naprakészek lehetnek a híreket illetően, ha a NY Timest olvassák a táblagépük nagy felbontású kijelzőjén.

· Oxford Advanced Learner’s A-Z: Az ingyenesen letölthető Oxford Advanced Learner's Dictionaryt több mint 35 millió ember használja. A felhasználók megkapják az alkalmazás audio tartalom nélküli ingyenes verzióját, aminek segítségével könnyen hozzáférnek több mint 180 000 angol szóhoz, kifejezéshez és azok jelentéséhez.

· Remote PC: A Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO felhasználók gond nélkül hozzáférhetnek, és vezérelhetik az otthoni vagy irodai asztali számítógépüket Wi-Fi, 3G vagy LTE kapcsolaton keresztül, s így távolról is használhatják kedvenc programjaikat, valamint módosíthatják és elmenthetik fájljaikat, ezzel is biztosítva, hogy út közben is folytathassák, amit elkezdtek. A felhasználók hozzáférnek az egérhez, a billentyűzethez (funkciógombokkal és gyorsbillentyű-parancsokkal együtt), a multimédiás alkalmazásokhoz, a prezentációkhoz, valamint a rendszer be- és kikapcsoló parancsaihoz is.

· Sketchbook Pro: A legnépszerűbb mobil rajz- és festőalkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármit létrehozzanak az egyszerű vázlatoktól kezdve az igazi mesterművekig. A Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO táblagépek felhasználói a SketchBook for Galaxy és az S Pen segítségével szabadjára engedhetik kreativitásukat, és készüléküket az új ötletek tárházává alakíthatják.