RP- HD6M - Nagyérzékenységű audio fejhallgató a Panasonictól

A Panasonic 2016-ban bevezeti új, HD6M típusú, mikrofonos fejhallgatóját, amely a belépő szintet képviseli kategóriájában. Az új fejhallgató kiválóan adja vissza a legigényesebb zenéket is. A HD6M a korábbi HD5 fejhallgatók továbbfejlesztett változata, amely mind hangminőség, mind dizájn tekintetében megfelel a legmagasabb elvárásoknak. A fejhallgató 40 mm átmérőjű HD membránjának hangzástartománya 4 Hz-től egészen 40 kHz-ig terjed. A HD6M már rendelkezik az Anti-vibration Frame elnevezésű rezgéscsillapító megoldással, amely minimális szintre csökkenti a zajokat, és így kiválóan hallhatók mind a magas, mind a mély hangok, de még a vokalisták halk légzése is. Emellett a HD6M kompatibilis az okostelefonokkal* is (iPhone, Blackberry és Android készülékekkel), hiszen a mikrofon és a távirányítás lehetőségének segítségével egyszerre hallgathatjuk a telefonunkon tárolt zenéket miközben a szokásos módon is használhatjuk telefonunkat. A fejpántban található HS (Horizontal Side) technológiának köszönhetően, a fejpánt nemcsak a már megszokott függőleges irányban, hanem vízszintesen is állítható, így minden eddiginél nagyobb kényelmet biztosít akár több órás használat esetén is. Emelett a HD6M kialakításának köszönhetően kis méretűre összehajtható, könnyebbé téve így a szállítást.

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével)

Főbb jellemzők

Élvezd a nagyszerű hangminőséget
Kompatibilis a legigényesebb zenékkel is
A HD6M fejhallgató a 4 Hz és 40 kHz közötti tartományban szólaltatja meg a hangokat, ami jócskán meghaladja a fejhallgatóknál szokásos, 20 Hz – 20 kHz közötti hangtartományt, így tisztán adja vissza a más fejhallgatókban nehezen hallható, magasfrekvenciájú hangokat is, így fokozva a valósághű zenei élményt.

Rendkívül tiszta magas és mély hangok
40 mm-es HD hangrezgéskeltő
A gondosan megválasztott, csúcsminőségű hangtechnikai alkatrészek, mint például a membrán és a keret, valamint a kifinomult hangrezgéskeltő technológia biztosítják az erős mélyhangzást. A magasabb frekvenciák pedig, amelyeket általában nehezebb visszaadni, tisztán és élesen hallhatók.

Tökéletes zenei reprodukció
Antivibriációs membrán
Egy jó minőségű fejhallgató tartós és megbízható rezgéscsillapító funkcióval is rendelkezik. A HD6M modell esetén ehhez, valamint a zajcsökkentéshez és a valósághű, tiszta hangzáshoz a kiváló technológia és a pontos kialakítás is hozzájárul.

Okostelefon-kompatibilitás
Mikrofon és távvezérlő
A HD6M kompatibilis az okostelefonokkal is (iPhone, Blackberry és Android készülékekkel), hiszen a mikrofon és a távirányítás lehetőségének segítségével egyszerre hallgathatjuk a telefonunkon tárolt zenéket miközben a szokásos módon is használhatjuk telefonunkat.

Nagyobb kényelem hosszantartó használatkor is
Vízszintes és függőleges állítási lehetőség
Korábban a fejhallgatók méretét csak a fejpánt függőleges mozgatásával lehetett állítani. A HD6M fejhallgató az innovatív HS (Horizontal Side) megoldásnak köszönhetően vízszintesen is állítható, így minden eddiginél nagyobb kényelmet biztosít akár több órás használat esetén is

Termék-információk

RP-HD6M

1. Nagyfelbontású hangfájlokhoz
40 mm-es HD meghajtó; új típusú nagyérzékenységű membrán, egyedülálló rezgéscsillapító keret

2. Kényelmes használat
Vízszintes és függőleges állítási lehetőség, nagy és puha hangszóró kamrák

3. Kültéri és beltéri használathoz is ideális

Specifikáció

Típus

RP-HD6M

Megnevezés

nagy felbontású audio fejhallgató

Membrán

40 mm

Impedancia

44 Ω±15%

Érzékenység

99 dB/mW500 kHz-nél)

Teljesítményleadás

1000 mW (IEC)

Frekvenciatartomány

4 Hz - 40 kHz

Kábelhossz

1.2 m

Csatlakozó

3.5 mm aranyozott

Szín

fekete

Távvezérlő/mikrofon

・A specifikáció bármikor megváltozhat.