Siker borítékolva

Az OKI bemutatja a Pro9 Borítéknyomtató Rendszert, amivel mind a kisebb gyorsnyomdák, mind a nagyobb nyomdaipari szaküzletek bővíthetik szolgáltatásaik körét és még több ügyfelet érhetnek el.

Kreatív borítéknyomtatás gyorsan és kifizetődően? Mostantól bárkinek elérhető! Az OKI Europe új Pro9 Borítéknyomtató Rendszere (Envelope Print System) a kisebb gyorsnyomdák és a nagyobb nyomdaipari szaküzletek számára egyaránt lehetővé teszi, hogy előnyükre fordítsák a direkt marketing aktuális trendjeit. A rendszer a borítéknyomtatás mellett új lehetőségek tárházát nyitja meg a nyomtatott meghívók és más magas minőséget megkövetelő, postai úton kézbesített termékek esetében is.

Az OKI Pro9-es Graphic Art nyomtatósorozatával rendelkező felhasználók az új Borítéknyomtató Rendszernek köszönhetően két okból is könnyedén kitűnhetnek a tömegből. Először is, az új rendszerrel kevesebb időbe telik egy változó adatokkal ellátott boríték kisebb sorozatának kinyomtatása, mint amennyit egyébként a nyomólemez előállítása és a nyomat előkészítése venne igénybe. Ráadásul üzembe helyezési költségekkel sem kell számolni. Ezen túlmenően a Pro9542 Borítéknyomtató Rendszerrel ragyogó fehér és feltűnően élénk színekkel nyomtathatunk színes borítékokra is a garantáltan szembetűnő eredményekért.

“Annak ellenére, hogy az eDM kampányok egyre nagyobb teret hódítanak a direkt marketingben, a fogyasztók a postai úton kézbesített leveleket még mindig sokkal személyesebbnek és megbízhatóbbnak találják. A Direct Marketing Association kutatása szerint az online promóciók egyre növekvő száma ellenére a direkt postai üzenetek hatása még mindig felülmúlja az e-mailekét. A kutatás kimutatta, hogy a címzettek mindössze 44%-a tudta csak felidézni a konkrét márkát az e-mail kampányt követően, míg ez az arány 75% volt a direkt üzenet esetében.” – nyilatkozta Shun Mochizuki, az OKI Europe Ltd. kis formátumú nyomtatókra szakosodott részlegének senior marketing menedzsere.

„Bár az e-mailezés kényelmessége miatt a vállalkozások 51%-a vegyes kampányokat folytat, jól látható az igény a rövidebb, ám annál hatásosabb, figyelemfelkeltő direkt üzenet promóciókra is. A Pro9-es egyedülálló képessége a színes és fehér nyomtatásra egyaránt, valamint a Pro9542 esetében a fehér alapra egy lépésben történő színes nyomtatás mind a kisebb gyorsnyomdák, mind a nagyobb nyomdaipari szolgáltatók számára biztosítja, hogy ajánlatuk versenytársaikétól feltűnően különbözhessen.”

Az OKI Borítéknyomtató Rendszere továbbá egy, az OKI által tervezett speciális borítékadagolót és szállítószalagot is tartalmaz, hogy a produktivitás még nagyobb lendületet vegyen. A könnyű beüzemelést és a hordozók sokféleségét szem előtt tartva a rendszerhez tartozik egy boríték beégető egység is, ami kiküszöböli az esetleges gyűrődéseket, és egységes nyomtatást biztosít a megjelenési lehetőségek nagy választékában. Borítéktípusok széles skálájára nyomtathatunk (a C7-es mérettől kezdve egész a 13-as és 15-ös méretig), az elkészült borítékokat pedig lenyűgöző gyorsasággal kapjuk kézhez (500 DL boríték kinyomtatása kb. 12 percet