Szupererős tablet a legextrémebb körülményekre: új Dell Latitude 7220 Rugged Extreme

A Dell bemutatta a Latitude 7220 Rugged Extreme tabletet1, amely kifejezetten a szélsőséges körülmények között dolgozóknak készült, legyen szó üzemekről vagy mentőegységekről, sivatagi vagy sarkvidéki környezetről.

A piacon jelenleg elérhető legkönnyebb és leghatékonyabb strapabíró, tizenkét hüvelykes tabletet2 arra a célra tervezték, hogy biztosítsa a terepen dolgozók számára a szükséges mobilitást és hálózati kapcsolatot. Strapabírására még a legporosabb, legnedvesebb, legextrémebb és legveszélyesebb munkakörnyezetekben is biztosan lehet számítani. A továbbfejlesztett funkciók között található az 1000 nites fényerejű, tükröződésmentes bevonatú FHD-kijelző, amelyen a felhasználók akár közvetlen napfényben is megtekinthetik, illetve bemutathatják munkájukat. A képernyő kesztyűben is kezelhető és többpontos érintésvezérlésű.

A biztonságos és megbízható kommunikáció elsődleges szempont a készenléti egységek, a közbiztonságért felelős szervek és a közszolgáltatók körében. Ezeknek a szervezeteknek akkor is működőképesnek kell maradniuk, ha minden más elérhetetlenné válik. Ennek megfelelően a Latitude 7220 Rugged Extreme számos kapcsolati lehetőséget kínál, ami a beépített kamerával kiegészülve azt jeleni, hogy a készenléti egységek videóhívásokat indíthatnak, illetve élőben streamelhetnek adatokat a helyszínről.

Nagy teljesítmény és számos kapcsolati funkció a hatékony terepmunkáért

  • Kiemelkedő processzorteljesítmény a legnagyobb erőforrás-igényű helyszíni alkalmazásokhoz. A tablet az egyedi felhasználói igényeknek megfelelően konfigurálható olyan választható összetevőkkel mint a 8. generációs Intel Core processzorok, vagy az akár 2 TB tárhelyet biztosító3, rendkívül megbízható PCIe SSD-k.
  • Megbízhatóság és biztonság szélsőséges körülmények között is. A tablet megfelelt az MIL-STD-810G/H teszten, IP-65 minősítést kapott a porral, szennyeződéssel és vízzel szembeni ellenállóság terén, és 1. osztályú, 2. divíziós tanúsítványokkal rendelkezik a veszélyes helyszínekre vonatkozóan. Az 1,2 méterről végzett leejtési próbát, illetve a -28 és 62 Celsius-fok közötti hőmérsékleten végrehajtott teszteket kiálló4 tablet bármilyen környezetben képes megállni a helyét.
  • Folytonos működés. Opcionális konfigurációként elérhető, használat közben is cserélhető dupla akkumulátorarchitektúra, és az út közbeni töltést támogató rendszer a zavartalan működéshez.
  • Optimális kijelzőhasználat. A tükröződésmentes, 1000 nit fényerejű FHD-kijelző minden körülmények között kiválóan leolvasható. Az új Rugged Active Pen és a kesztyűben is használható többérintéses funkciók tollal és érintéssel is megbízhatóan működnek.
  • Kulcsfontosságú kapcsolat. A 802.11ax Wi-Fi, a globális 4G/LTE-szélessáv5 és a WWAN, WLAN és GPS esetén használható RF-csatlakozási lehetőségekkel a felhasználók bárhonnan egyszerűen kapcsolatban maradhatnak.
  • Integrált biztonsági funkciók. A beépített infravörös kamerával és a Windows Hello arcfelismerő szolgáltatással a felhasználók egyszerűen és biztonságosan jelentkezhetnek be az eszközükre. A következő generációs opcionális ujjlenyomat-olvasó, illetve az érintés nélküli és érintéses SmartCard-olvasó azoknak ajánlott, akiknek az adatbiztonság mellett a könnyű felhasználói hozzáférés is kiemelt szempont.
  • Egyszerű integráció. A Latitude 7220 Rugged Extreme tablet kompatibilis a legtöbb korábbi Latitude Rugged Extreme tablet jármű- vagy asztali dokkolójával és az előző generációs kiegészítőkkel.
  • A nem tervezett leállást kiküszöbölő szolgáltatások. A Dell ProSupport Plus szervizelési lehetőségei közé tartozik, hogy a Dell legtapasztaltabb szakemberei a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre állnak, illetve a távoli diagnosztikát követően még aznap vagy a következő munkanapon elvégzik a helyszíni javítást.6

„A Dell Rugged termékek használói általában kiszámíthatatlan körülmények között dolgoznak, és előfordulhat, hogy az adatok folyamatos hozzáférhetősége nélkül nem tudják elvégezni a rájuk bízott feladatokat. Az új Latitude 7220 Rugged Extreme tablet csúcsminőségű processzorokat és több kapcsolati lehetőséget is kínál egy kompakt, könnyű, a terepen tökéletesen használható eszköz formájában” – mondta Tom Tobul, a Dell speciális termékekért felelős alelnöke.


1 A Latitude 7220 Rugged Extreme tablet bizonyult a legkisebb kezdőtömegűnek, illetve a leghatékonyabbnak, ha a következőkkel van felszerelve: Intel® i7-8665U vPro™, 16 GB RAM, Intel UHD Graphics 620, 2 TB PCIe SSD (M.2) és 802.11ax WiFi. A Dell nyilvános adatokon alapuló, 2019. júniusi elemzése alapján.
2 A Latitude 7220 Rugged Extreme tablet bizonyult a legkisebb kezdőtömegűnek, illetve a leghatékonyabbnak, ha a következőkkel van felszerelve: Intel® i7-8665U vPro™, 16 GB RAM, Intel UHD Graphics 620, 2 TB PCIe SSD (M.2) és 802.11ax WiFi. A Dell nyilvános adatokon alapuló, 2019. júniusi elemzése alapján.
3 A merevlemez kapacitása az előre feltöltött anyagoktól függően változik, és kisebb a feltüntetettnél.
4 Az elvégzett tesztek és az MIL-STD-810G/H, MIL-STD-461F/G, IEC 60529 (IP65) és ANSI/ISA.12.12.01 (1. osztály, 2. szint) szabványok szerint, egymástól független, akkreditált tesztelőcégek által végzett vizsgálatok alapján.
5 Függ az adott szolgáltató által nyújtott szélessávú előfizetéstől és lefedettségi területtől; a sebesség eltérő lehet. További költségek is felmerülhetnek. A részletekért forduljon szolgáltatójához.
6 A Dell ProSupport Plus szolgáltatásainak elérhetősége és feltételei területenként és termékenként változhatnak.  Lásd: dell.com/servicecontracts/global. A helyszíni szerviz elérhetősége ország, szolgáltatás és a megvásárolt termék függvényében változik. A helyszíni javítást távolról végzett diagnosztika előzi meg. A helyszínen nem szervizelhető termékek helyszíni javítása nem kérhető.