Tanulj a profitól: vegyél részt egy fotós tanfolyamon a Samsunggal!

Szeretnél profi fotós lenni? Vagy csak elkapni a megfelelő pillanatot, és megörökíteni legszebb emlékeidet? A Samsung jóvoltából most mindkettő alapjait elsajátíthatod egy ingyenes fotós tanfolyam keretében, ahol mestered Sopronyi Gyula lesz, aki többek között a National Geographic fotógráfusa. Hogy bekerülj a 28 kiválasztott közé, nincs más dolgod, csak az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalon csütörtök délig jelentkezni az általad választott tanfolyam időpontra.

A Samsung ingyenes fotós tanfolyamára július 4-5-én, mindkét nap 10 és 15 órától, a budapesti Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store-ban kerül sor, ahol a résztvevők Sopronyi Gyula fotográfustól leshetik el a fényképezés csínját-bínját. Természetesen a résztvevők nemcsak „elméleti” oktatást kapnak, de gyakorlatban is kipróbálhatják a tanultakat a Samsung díjnyertes NX kompakt rendszerkamera szériájának legújabb tagjai, mint például az NX30 és NX3000 segítségével.

A hobbifotósok a legjobb kezekbe kerülnek, ugyanis Sopronyi Gyula, Balogh Rudolf-díjas fotográfus munkáival többször is elnyerte a Magyar Sajtófotó Kiállítás első díját. Amióta elhatározta, hogy tanult mesterségének választja a fotográfiát, mindig is az emberi történetet kereste a számára izgalmas vizuális világ mögött. A világ változásaira a sorsokat mesélő arcok megörökítésén keresztül reflektál. Fotóriportereként dolgozott már Koszovóban, Gázában, Pakisztánban, Szíriában és Líbiában is.

A tanfolyam során a résztvevők rendelkezésére álló Samsung NX kompakt rendszerkamerák ideális választást jelentenek az amatőr fotósoknak, hiszen a profi gépek képminőségét hozzák, lényegesen kissebb méretben és súlyban. Az NX30 legfőbb előnye a hihetetlen gyorsaság, amellyel egy esőcsepp, vagy a gepárd futása is könnyedén megörökíthető. Az NX3000 pedig csúcskategóriás képminőséget garantál, stílusos retro házban, elérhető áron.