Tervezd meg a CyanogenMod új logóját!

CyanogenMod

Itt az idő, hogy mindenki elővegye kreatív énjét, hiszen a Cyanogen csapat meghirdette legújabb közösségi versenyét, melyben szeretnék, ha új logót terveznénk nekik! A bal oldalon látható Andy már évek óta gördeszkázik, most pedig úgy döntött, hogy szeretne visszavonulni, és új életet kezdeni. Csupán néhány apró kitétel van, valamint egy viszonylag szűkebb határidő, de azt gondolom, hogy ez alatt is könnyedén össze lehet hozni valami pofásat.

Ami talán a legfontosabb, hogy a nyertes logójával kapcsolatos mindenféle szerzői jogok a csapathoz vándorolnak - hasonlóan, mint annak idején a Trebuchet Launcher esetén. De szerintem ezen túl lehet tenni magunkat, főleg, hogy egyrészt a nevünk felkerül a CM listájára, valamint naponta emberek milliói látják majd a munkánkat.

A színvilág teljesen szabadon választott, de a srácok szeretnék, ha valamilyen formában visszaköszönne a mostani cián-kék is, mint a múlt jelképe. De ezen felül bármit fel lehet használni.

Az elkészült munkákat jpg, illetve png formátumban kell elküldeni a legal [@] cyanogenmod [pont] com címre, de a nyertesnek be kell majd adnia a vektoros alapot is. Valamint előfordulhat, hogy utólagos finomításokat is kérnek majd tőle.

Emellett fontosnak tartom még megemlíteni, hogy a szavazás házon belül lesz, szokásaik szerint.

És ami a határidőt illeti: a munkákat március 9-ig lehet leadni. Hajrá!