Try&Buy akció Panasonic Lumix fényképezőgépekre és objektívekre

Kölcsönözz és tesztelj Lumix fényképezőgépeket (G9, GX9, GH5, GH5S, G80) és hozzájuk tartozó objektíveket! Kiváló lehetőség, hogy megtaláld az igényeidnek leginkább megfelelő felszerelést.

Lumix fényképezőgépek és objektívek – kiváló képek csúcstechnológiával
A Lumix DC-G9 a legigényesebb fotósok elvárásainak is megfelel.  A prémium, tükör nélküli modell páratlan képminőséget nyújt. A G9 központi egysége a 20,3 megapixeles érzékelő, amely a Venus képfeldolgozóval együtt részletgazdag, alacsony zajszintű és elképesztő színeket, illetve fényerőt felvonultató képeket készít. A nehezített körülményekkel, például a fényes égbolt előtt fotózott állatoknál előforduló ellenfénnyel könnyedén megbirkózik a különleges tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott érzékelő, amely csökkenti a szellemkép és a becsillanás megjelenését.

A Lumix DC-GH5 ellenállhatatlanul nagy teljesítményű Digital Live MOS érzékelőt tartalmaz, amely 20,3 megapixeles felbontásával a LUMIX G kamerák történetének legjobb képminőségét garantálja. Az 5 tengelyes váz bámulatosan korrigálja a kézremegést, a 6K fotónak köszönhetően pedig minden pillanat tökéletesen elkapható. A család másik tagja, a Lumix DC-GH5S pedig a filmkészítők egyik kedvenc fényképezőgépe, hiszen a képkivágás nélkül 4K felbontással rendelkező videorögzítést támogató géppel a filmek mindig lenyűgözőek lesznek, bárhol is szálljon meg téged az ihlet.

A Lumix objektívek bőséges választékában található a széles látószögű Leica DG Vario – Elmarit 8-18mm/ F 2.8 – 4.0 egység, valamint a nagy sebességű Lumix G X Vario 12-35mm/ F2,8 II  is. Előbbi objektív nagyon széles látószögével ideális tájképek készítéséhez a standard 36 mm-es képekhez (35 mm-es rendszerrel egyenértékű), rendkívüli felbontása pedig a látómező egészében biztosítja a részletek aprólékos megjelenítését. A 67 mm-es szűrő még nagyobb teret enged a kreativitásnak fénykép és videó készítésénél. A 12-35 mm-es nagy sebességű zoomos objektív pedig azon túl, hogy kiváló a tájképfotózáshoz, beltéren is csúcsminőségű felvételeket eredményez. A funkciókat pedig optikai illúziós és elmosó effektusok egészítik ki, hogy pontosan a kívánt jellegű fotót vagy videót lehessen elkészíteni.

Ha Te is szeretnél élni a lehetőséggel, látogass el egy hivatalos Panasonic viszonteladóhoz, nézd meg az akcióban résztvevő Lumix termékeket, és válaszd ki a neked leginkább megfelelő objektívet, illetve  fényképezőgépet (G9, GX9, GH5, GH5S, G80).

A Try&Buy programban résztvevő termékek, fényképezőgépek és objektívek bérlésének feltételei viszonteladónként eltérőek lehetnek.

A Try&Buy program további részleteit, valamint a résztvevő viszonteladók listáját ezen az oldalon találod: http://www.tryandbuylumix.com/