Új Beoplay P6: A hordozható teljesítmény

A B&O PLAY a mai napon bemutatta hordozható Bluetooth hangszórócsaládjának legújabb tagját, a Beoplay P6-ot. A design-díjas Cecilie Manz által tervezett modell 360 fokban biztosítja a lenyűgöző Bang & Olufsen hangzást bárhol is használjuk, a letisztult skandináv dizájnnak köszönhetően pedig bármilyen stílusú otthon tökéletes kiegészítője lesz.

A Beoplay P6 számos figyelemre méltó tulajdonsággal rendelkezik. Formájának köszönhetően stabilan áll, gyöngyházfényű eloxált alumínium házának karakteres, rácsos furatmintái pedig nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöznek a hangszórónak, de a 360 fokos hangzást is segítik. A dupla rétegű bőrszíj meleg kontrasztot ad a fémház mellé, sőt kényelmes fogást biztosít. A csepp- és porálló kialakítással a hangszóró biztonságosan használható otthon, de akár a szabadban tervezett programokon is.

„A Beoplay P6-tal teljesen újragondoltuk azt, ahogy jellemzően az alumíniummal dolgoznak a tervezők. A burkolat és annak mintázata egyszerre teszi karakteressé a hangszórót és tökéletessé a márkára jellemző lenyűgöző hangzást” – mondta a P6 tervezője, Cecilie Manz.

A Beoplay P6 egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelülete az ikonikus Bang & Olufsen Beomaster 6000 hangrendszer előtt tiszteleg. A felületbe integrált gombok a kiváló és flexibilis kialakításuknak köszönhetően használatkor puha tapintást biztosítanak és észrevétlenül térnek vissza az eredeti helyzetükbe. A One Touch gombbal olyan intelligens funkciók is elérhetők, mint a Siri vagy a Google asszisztens, hívásfogadás, illetve a Beoplay appon keresztül előre megadott személyre szabott hangbeállítások közötti váltás.

A Beoplay P6 tökéletes választás mindazoknak, akik a Bang & Olufsen hangzást szeretnék élvezni otthonukban vagy a szabadban, akár 16 órán át. Méretéhez képest gazdag és erőteljes hangzással és prémium minőséggel varázsolja el a zene szerelmeseit.

A Beoplay P6 fekete és natúr színben 2018. április 23-tól elérhető a Bang & Olufsen üzletekben, online pedig a https://www.beoplay.com/P6 oldalon és májustól Magyarországon is megvásárolható a kiemelt kiskereskedelmi partnereknél. A Beoplay P6 ajánlott fogyasztói ára 131 000 forint.