Új imageFORMULA asztali csekkolvasó a Canontól a gyors és professzionális adatrögzítéshez

A Canon Europe három új csekkolvasóval – imageFORMULA CR-150, imageFORMULA CR-120 és imageFORMULA CR-120 UV – bővítette sikeres imageFORMULA családját. A népszerű imageFORMULA CR-190i és imageFORMULA CR-135i sorozatra épülő, új eszközök kompakt formaterve nagy sebességgel és pontos beolvasással párosul.

Maximális pontosság és sebesség
A munkahelyi hatékonyság fokozására tervezett, kiskereskedelmi egységek, bankok és más pénzintézetek pultjain kényelmesen elhelyezhető imageFORMULA CR-150 és imageFORMULA CR-120 sorozat akár 12 ezer csekket is képes pontosan beolvasni naponta, ami percenként 150 illetve 120 csekket jelent.

A nagyméretű, 150 lapos adagoló és a 200 lapos kiadó rekesz révén a felhasználóknak kevesebb időt kell a csekkek betöltésére és eltávolítására fordítaniuk. A masszív automatikus adagolási mechanizmus a csekkek szétválasztásáról is gondoskodik. Az új eszközök mágnestinta-karakterfelismerő (Magnetic Ink Character Recognition, MICR) fejjel és nagy teljesítményű optikai karakterfelismerő (Optical Character Recognition, OCR) zónafeldolgozással ismerik fel a mágnestintával nyomtatott karaktereket. A MICR és az OCR felismerési eredmények feldolgozásával egyedi algoritmus hozható létre a karakterek ismételt ellenőrzésére.

A Canon imageFORMULA CR-120 UV csekkolvasója még egy biztonsági réteget beiktat a beolvasási folyamatba. Beépített ultraibolya érzékelők segítségével észleli a csalásra utaló adatokat, és egyidejűleg dolgozza fel a csekk normál és UV-képét.

Intelligens beolvasás
A kompakt és elegáns csekkolvasók több nagyszerű képfeldolgozási eszközzel is rendelkeznek. Ezek egyike a finom szövegszűrési (Fine Text Filtering) technológia, amely jelentősen mérsékli a mintás dokumentumháttér és a képek miatt keletkező, nem kívánatos zajt, és mindenkor garantálja a tiszta és éles végeredményt. A gyors és egyszerű személyazonosság-ellenőrzés érdekében a legújabb eszközök dedikált személyiigazolvány-olvasóval és színes képérzékelővel is rendelkeznek, sőt a felhasználók opcióként mágnescsíkolvasót is rendelhetnek hozzájuk a bankkártyák mágnescsíkján szereplő adatok rögzítéséhez. Ez az innovatív technológia sokféle pénzintézet és kiskereskedelmi szervezet számára tökéletes eszközzé teszi az új csekkolvasókat.

Egyszerű imprinting
A beépített imprinterrel a felhasználók testre szabottan olvashatják be a dokumentumokat – anélkül, hogy ennek a sebesség látná kárát. Az akár öt 60 karakteres sorból álló szöveg és kiváló minőségű bitmap-képek beolvasására képes imageFORMULA CR-150 és CR-120 sorozat felhasználói egyetlen művelettel, egyszerűen láttamozhatják a csekket.

„A Canon legújabb imageFORMULA csekkolvasói kompakt kialakításuknak köszönhetően kevés helyet foglalnak az íróasztalon, és sebesség, megbízhatóság és biztonság terén sem ismernek kompromisszumot. Továbbfejlesztett produktivitásnövelő és használati jellemzőik kielégítik a kiváló minőségű és hatékony csekkolvasó megoldást kereső pénzintézetek igényeit” – nyilatkozta Tim Borsnihan, a Canon Europe marketingvezetője.

A meglévő rendszerekkel könnyen integrálható imageFORMULA CR-150 és CR-120 sorozat a Canon Scanning Utility szoftverrel, valamint a Canon ISIS/TWAIN meghajtóprogrammal és a Ranger Transport API- meghajtóprogrammal dolgozik. A rendszerintegrátorok és a fejlesztők szoftverfejlesztői készletet (SDK) is igénybe vehetnek hozzá.

Az imageFORMULA CR-150, CR-120 és CR-120 UV sorozat március végétől vásárolható meg Európában, közvetlenül a Canontól és kijelölt disztribútoraitól.

További információ: http://www.canon-europe.com/scanners/cheque-scanners/