Új sikersorozatok és férfiaknak szóló műsorcsomag a Telenor MyTV-n

A mobilos videó- és tévénézés egyre népszerűbb a magyarok körében: a Telenor idén januári felmérése[1] szerint a felhasználók 41%-a szokott videókat nézni okostelefonján. A kikapcsolódás e formájára a férfiak egyelőre valamivel nyitottabbak, mint a nők: 49%-uk válaszolta, hogy telefonját szokta videók nézésére használni, szemben a nők 26%-os arányával.

Az ügyféligényekre reagálva, az online televíziós szolgáltatás mostantól új, kifejezetten a férfi felhasználókra szabott műsorcsomaggal bővül. A három tematikus csatorna élő adásához korlátlan hozzáférést nyújtó új csomag az első 3 hónapban 0 forintért fizethető elő.

A DocuBox ismeretterjesztő csatorna természetfilmek, saját gyártású és díjnyertes dokumentumfilmek széles kínálatát nyújtja. A harcművészetek rajongóinak szól a FightBox, ahol a kevert harcművészetek (MMA), a boksz, a birkózás, a karate és sok más sportág meccseit kísérhetik figyelemmel. A Fast&Fun extrémsport-csatorna pedig az adrenalinfüggőknek nyújt szórakozást az autóversenytől kezdve a motokrosszon át a snowboardig különféle versenyek, show-k révén.

A Telenor a női nézők számára is szolgál újdonsággal: a nekik szóló csomagban mostantól a 360 Tune Box is elérhető. A csatorna különleges zenei élményt kínál, hiszen kifejezetten csak feltörekvő, a világhír kapujában álló nemzetközi zenészek videóit játssza. Emellett a Tévétár csomagban is számos csatorna, többek között a STORY4, a STORY5, a Filmbox, a Filmbox Plus és a Filmbox Prémium műsora nézhető vissza mostantól.

A mini csomagokhoz hasonlóan, mindössze egy kattintással megrendelhetők a MyTV alkalmazáson belül a szolgáltatás gondtalan, mobilinternetes használatához szükséges 3, 10 és 50 órás belföldön felhasználható adatjegyek.

A műsorcsomagok mellett a hatalmas, több ezer órányi tartalmat kínáló videótár is bővül. A James Spader főszereplésével, az Egyesült Államokban óriási sikerrel futó Blacklist – A feketelista teljes első évada elérhető mostantól a MyTV-ben. A videótár havidíjas konstrukciójának köszönhetően minden rész akár többször is megtekinthető korlátlanul. Így akár Breaking Bad maratont is lehet tartani, hiszen a kultikus amerikai sorozat 4. és 5. évada is megtalálható a MyTV videótárában.

A Telenor online televíziós szolgáltatása, a MyTV Android, iOS és Windows platformú okostelefonokon, táblagépeken, valamint számítógépen és nagyképernyős tévén is elérhető.[2] WiFi-vel vagy Hipernettel is használható, amely márciustól a Telenor minden mobilinternetes ügyfele számára elérhető díjcsomagtól függetlenül.[3]

Bővebben a Telenor MyTV szolgáltatásról: https://www.telenor.hu/mytv

[1] A nem reprezentatív felmérés adatfelvétele 2015. február 20-23. között történt a Telenor Magyarország Facebook követői között.

[2] A Telenor MyTV mobilinternettel történő igénybevételéhez aktív GPRS adatszolgáltatás  vagy adatmennyiséget tartalmazó tarifacsomag, illetve 3G lefedettség és minimum 384 kbit/s letöltési sebesség szükséges. A szolgáltatás csak meghatározott készülékekkel és operációs rendszerekkel működik.

[3] A kínált sávszélesség a Telenor által biztosított, az adott előfizetéshez rendelt adatátviteli sebesség felső elméleti határa, a lefedettségi terület bármely kültéri pontján, bármely időpontban, Mbit/s-ban megadva.