Új verzióval jelentkezik az SAP kisvállalati rendszere

Új verziójú vállalatirányítási rendszert adott ki a hazai piacra az SAP szoftvercég. A kis-és középméretű vállalatoknak szánt, felfrissített SAP Business One erősebb automatizációt ígér elődjéhez képest. A 9.2-es verziót további funkciókkal gazdagították, amelyekkel főként a szervezetek előrejelző képessége erősödhet.

Az új funkciók közé tartozik a projektmenedzsment modul, amely teljes értékű eszközt kínál a különböző vállalati területeken előforduló feladatok nyomon követésére, támogatására. A program több mint 40 funkcionalitását bővítették, közte olyanokat, mint az önköltségszámítás -mely termékszinten is meghatározhatóvá vált-, vagy hogy mely felhasználók milyen szintű adatokat érhetnek el. Jelentős frissítést kapott a kereslettervezés modul, lehetővé téve a még hatékonyabb erőforrás tervezést, mindezt a megszokott, ún. Fiori alapú, és magyar nyelvű kezelőfelületen.

A nagy mennyiségű adatok valós idejű elemzésére tervezett, HANA alapú szoftver immár böngészőből, okoseszközön keresztül is futtathatóvá vált. E vállalatirányítási rendszerrel főként a gyártó, a feldolgozóipari, a szolgáltató, és az állami tulajdonú cégek között számít új ügyfelekre a hazai szoftverház, amely partnerei segítségével évente közel 100 magyar kisvállalatot kapcsol az SAP 300 000-es ügyfélbázisához.

„A kis-és középvállalkozások körében növekszik a felhő technológia iránti elfogadottság. Ennek is köszönhető, hogy Magyarországon közel 1400 szervezet használ SAP Business One megoldást”- mondta Balázs Csaba, az üzleti szoftvercég szakértője.