Valentin-napi ajándékötletek a Sonytól

Már csak pár nap van hátra Valentin-napig, amennyiben még mindig keresi a tökéletes ajándékot, akkor fogadja meg a Sony javaslatait, hogy elkápráztassa kedvesét.

A sport szerelmeseinek
Akár együtt vagy külön sportol szerelmével, a jó zene mindig ad egy kis extra energiát a mozgáshoz. Legyen egy izzasztó fitness óra vagy pár hossz leúszása a vízálló (2 méterig) NWZ-WS613 MP3 lejátszó tökéletes társa lesz. Az egyérintéses NFC és Bluetooth® kapcsolat segítségével csakis az edzésre kell koncentrálnia. A 4 GB-os tárhelynek (kb. 1000 zeneszám) és a 8 órás készenlétnek köszönhetően akár egy triatlont is végigvihet anélkül, hogy a készülék lemerülne. A cseppálló távvezérlő gyűrűvel könnyedén válthat a zeneszámok között.

A zene szerelmeseinek
Mutassa ki érzéseit zenével. Az NWZ-A15 Walkman elegáns és praktikus, és a High Resolution Audio technológiának köszönhetően a dallamok kristálytiszták. A Walkman 16 GB belső memóriával rendelkezik és a beépített digitális erősítő technológia S-Master™ HX csökkenti a zajt és részletgazdag hangzást biztosít. A DSEE HX™ technológia élettel tölti meg a zenét, és akár fel is skálázhatja High-Resolution Audio fájlokhoz hasonló minőségűre. Emlékszik még arra az időre, amikor kazettán hallgatta a kedvenc számait? Milyen szép gesztus lenne kedvesének egy NWZ-A15 Walkman-t ajándékozni a kedvenc romantikus zenéivel.

A hangzás szerelmeseinek
A Valentin-nap csakis együtt eltöltve az igazi, viszont mindenkinek szüksége van egy kis időre, amikor egyedül maradhat kedvenc számait hallgatva.

Az MDR-XB450AP Extra Bass fejhallgatók az elfordítható hangsugárzó egységnek köszönhetően utazáskor is könnyedén tárolhatók. A vezetéken lévő távvezérlővel zenehallgatás közben akár hívásait is könnyedén intézheti. Fekete, fehér, piros éskék színekben kapható.

A stílusos MDR-ZX750BN fejhallgatóval zavaró vezetékek nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait Bluetooth® kapcsolat segítségével. Ebben a fejhallgatóban egyesül az esztétikum, a zajszűrő technológia és a praktikus csatlakoztathatóság. A Bluetooth® kapcsolatnak köszönhetően okostelefonjáról, táblagépéről vagy a számítógépéről kábelek nélkül hallgathatja kedvenc zenéit.

Az SRS-X2 és SRS-X3 vezeték nélküli hordozható hangsugárzók pillekönnyű súlya és kompakt kialakítása lehetővé teszi a beltéri, de akár a kültéren történő zenehallgatást is. Élvezze az intenzív és erőteljes hangzást a ClearAudio+ technológiának köszönhetően. A Bluetooth® kapcsolat lehetővé teszi az okostelefonról vagy táblagépről történő zenehallgatást, az NFC technológia segítségével pedig a beérkező hívásokat is fogadhatja.

A fényképezés szerelmeseinek
Az α5100 cserélhető objektíves fényképezőgép 24,3 megapixeles Exmor TM APS HD CMOS képérzékelőt és egy erőteljes BIONZ X processzort tartalmaz. 180°-ban kihajtható LCD érintőképernyőjének köszönhetően könnyedén készíthetőek selfie-k, a beépített Wi-fi és NFC csatlakozás használatával pedig a képek azonnal megoszthatóak okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

A DSC-RX100M3 kompakt fényképezőgép beépített OLED képkeresővel, ZEISS® T* bevonattal és BIONZ X processzorral rendelkezik. A sokoldalú ZEISS® objektív, az 1.0 típusú érzékelő és a különösen gyors processzor gyenge fényviszonyok mellett is lenyűgöző minőségű nagy látószöges felvételkészítést tesz lehetővé, így mindig olyan képet készíthet, amilyet szeretne.

A kalandok szerelmeseinek
Szerelme nem egy otthonülő típus? Lepje meg egy Sony akciókamerával, biztos örülni fog neki.

A HDR-AZ1VR Action Cam Minit kis méretének (csupán 63 gramm) és könnyű, cseppálló készülékházának köszönhetően bárhová magával viheti. 11.9 megapixeles, Exmor R® CMOS érzékelőt és ultraszéles 170°-os ZEISS® Tessar lencsét tartalmaz. A továbbfejlesztett SteadyShot képstabilizáció kompenzálja az elmosódottságot és tiszta, éles képeket biztosít. A Live-View távvezérlővel a csuklójáról irányíthatja az akciókamerát. Fehér színben kapható.