Zalman Z3 Plus: Fehér holló

A mezőnyből kitűnő, baráti áron kapható házat kerestek? Nézzetek rá a Zalman Z3 Plus-ra. Nem csak hatékony hűtést kínál a ventilátor-szabályzójának és a belső kialakításának köszönhetően, hanem utóbbi hozzájárul a rendkívül és egyszerű szereléshez és komponens cseréhez is.

A négy hatékony és halk működést biztosító, 12 centiméteres ventilátor mellé a felhasználók egy ötödiket is beszerelhetnek. A házon belüli egyenletes elosztás biztosítja, hogy a dobozból kivéve hatékony hűtést kapjanak a tulajdonosok. A ventilátorokból egy került a ház elejére, egy a hátuljára és kettő a felső részre. A speciálisan irányított légáramlás és a beépített porszűrők az értékes belső komponensek hosszabb élettartamához is hozzájárulnak.

Manuális ventilátor szabályzás
Manapság a legújabb játékok könnyen komoly munkára ösztökélhetik a belső komponenseket, melyek hőleadása megnövekedik, így szükség lehet a nagyobb teljesítményre. A Zalman ezt rendkívül praktikusan megoldotta, hiszen a Z3 Plus I/O paneljén helyet kapott egy ventilátor szabályzó is. A két állás biztosítja azt, hogy nagyobb terhelés esetén még hatékonyabb hűtést kapjanak a komponensek, böngészés és egyéb, nem megterhelő folyamatok estében pedig halkabb lesz a gép.

Minden kéznél van
Az előlapon továbbá két USB 2.0 port, egy USB 3.0 port és a szokásos mikrofon, valamit fejhallgató csatlakozó kapott helyet. Ezzel minden fontosabb csatlakozás kéznél lesz.

Tágas belső
A ház tágas belsejébe ATX és Micro ATX méretű alaplapokat is szerelhetünk. A rendkívül praktikus, szerszámmentes kialakítás lehetővé teszi, hogy akár 6 SSD vagy HDD is helyet kapjon a gépben. A grafikus kártya hosszának 36 centiméter helyet biztosíttak a tervezők, a kábeleket pedig praktikus elvezetőkön keresztül tarthatjuk rendben.

A Zalman Z3 Plus White már elérhető a hazai piacon, méghozzá 12 000 Ft környékén.