Naplamentében ellovagolva...

Ha valaki gondolkodott már el azon, milyen lehet vaktában lövöldözni, na pont ilyen.
Ismét kaptam egy kódot Switchre, (a játék elérhető PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is Steamen keresztül) a Mild Beast Games fejlesztésében és az Versus Evil kiadásában egy (hogy is fogalmazhatnám meg röviden...) "Bújj el és Uralkodj" típusú játékot próbáltam ki.

A játék egyszerűnek tűnik, de nem az, valószínűleg azért vagyok ezen a véleményen mert én botok ellen játszottam és hát a gép tudja merre kell menni.

Az alap koncepció az a bujkáláson alapszik ugyanis minden pályán kis fényforrások vannak csak, és csak ott látszódnak a karakterek, gomb a pozíció felfedésére van, csak azzal az a gond hogy mindenki látja a pályán.

Ugyanis pont ez a lényege, a fény-árnyék kihasználása és az, hogy bujkáljunk és úgy próbáljunk nyerni hogy egyszerre sok fele figyelünk, és próbáljuk kitalálni ki merre lehet. 

Négy pályán apríthatjuk egymást és minden pályának három zónája van.
Játékmódok között szerepel a deathmatch, team deathmatch, timed deathmatch és az arena (last man standing).

Négy csapat küzdhet egymással egyszerre, és minden csapatnak a kezdőfegyverét is beállíthatjuk még a kezdés előtt (SMG, Autorifle, Double Revolver és Shotgun), viszont elhalálozásunkkor cserélhetünk a fegyverek között.

Ötletnek nem rossz a játék viszont mielőtt bárki megvenné, előtte próbálja ki a demót belőle.