2012-ben érkezik a Fallout Online

Az első Fallout játékok fejlesztője, az Interplay régóta fejleszti a Fallout MMO játékot, eddig azonban gyakorlatilag azon kívül, hogy készül semmit sem tudtunk róla. Most azonban Eric Caen, az Interplay elnöke az Edge magazinnak adott interjújában egy biztosnak tűnő megjelenési dátummal állt elő.

Állítása szerint a játék 2012 második felében fog indulni. Ezen kívül konkrétumokat keveset kaptunk. A dátumot megerősíteni látszik, hogy a készítők szerint a világ már nagyjából kész van, lehet benne nézelődni, járkálni, 2 év alatt simán befejezhetik. Ezt a megjelenést késleltetheti az utóbbi két Fallout készítőjével, a Bethesdával folyó perük. Éppen emiatt árulnak el a lehető legkevesebbet a projektről, nem tudhatják melyik információ morzsa segítené a Bethesdát az ügyben és hátráltatnák őket, ami természetesen a játék késését jelentené.

Ettől függetlenül néhány infót azért adott Caen. A Fallout MMO sokban fog különbözni a megismert egyszemélyes játékoktól, a lövöldözős rész háttérbe fog szorulni, helyette a humor lesz nagyon jelentős. Eric szerint játékuk egyenesen hihetetlenül vicces lesz. Erre csak azt tudom mondani, majd meglátjuk, nem egyforma az emberek humora. Ezeken kívül a kommunikációs rendszert emelte ki, melynél egészen vad dolgokra is számíthatunk, egy ilyen posztapokaliptikus világban bármi megtörténhet.

A következő hónapoktól lehet számítani hírekre a játékkal kapcsolatban, ezekről mi is írni fogunk!