Battlefield: Bad Company - június 23-tól

Készülj fel az aranylázra! A nyár legszenzációsabb akciójeleneteivel idén nem a mozikban fogsz találkozni. Az EA DICE, az Electronic Arts stúdiója bejelentette, hogy a Battlefield: Bad Company június 23-án kerül a boltokba.

A játékosok világszerte csatlakozhatnak a "B" századhoz, hogy bajtársaikkal együtt izgalmas, ám néha igencsak rendhagyó küldetéseken keresztül sivatagi, hegyi vagy városi helyszíneken küzdjenek meg ellenfeleikkel, s tegyenek szert némi "mellékes" hadizsákmányra. A stílus szerelmesei a sztori orientált egyszemélyes küldetésekben megtapasztalhatják a modernkori csaták izgalmait, valamint bizonyíthatják rátermettségüket a pergő, többszemélyes online játékmódokban - a Battlefield játékokra jellemző hangulatban és élethűséggel.

Korlátozott ideig elérhető lesz a Battlefield: Bad Company Gold Edition változata is, olyan különleges tartalmakkal, mint a fejlesztés során készített harctéri szimulációk és stratégiai videók, melyek még a harcedzett veterán katonáknak is hasznos tanácsokkal szolgálhatnak. A kizárólagos tartalmak listája öt egyedi fegyverrel lesz teljes, amiket már a játék kezdetétől, a többszemélyes játékmódokban a legmagasabb szintet elérve kapják meg a játékosok.

"A játékosoknak meg kell szokniuk, hogy a falak már nem biztosítanak minden helyzetben fedezéket, mert mind az online, mind az offline játékmódban ezek - eddig példátlan módon - lerombolhatóak." - mondta Karl-Magnus Troedsson a Battlefield: Bad Company szenior producere. "Nyáron elszabadulnak a háború kutyái, s a játékosok kedvükre pusztíthatják az ellenséget a komor, történetalapú egyszemélyes kampányban az arany után kutatva, míg a korábbi Battlefield játékok hű rajongói is biztosan jól fognak szórakozni a számos járművet felvonultató, akciódús többszemélyes játékmódokkal."