Bejelentették az idei Blizzcon-t

A Blizzard a napokban közzétette az idei Blizzcon helyszínét és időpontját. Immáron hatodik alkalommal rendezik meg a Blizzard fanok édenének számító rendezvényt, ahol rengeteg infót kapunk a készülő vagy éppen elkészült játékaikról, a résztvevőknek pedig igencsak színvonalas programok nyújtanak remek szórakozást.

Idén mindez a kaliforniai Anaheim-ben kerül megrendezésre október 21-22-én. A programról és a jegyek árusításának kezdetéről nem közöltek gyakorlatilag semmit. Arra viszont így is számítani lehet, hogy a Diablo III jelentős szerepet fog kapni, a kiszivárgott hírek szerint ugyanis 2011 utolsó negyedévében fog megjelenni. Nyilvánvalóan sokat fognak a World of Warcraft-tal is foglalkozni, ahogy azt teszik minden évben. Reméljük azonban, hogy a következő MMO-jukról is hallunk végre valamit, azon kívül, hogy készül.

Ahhoz nem fér kétség, hogy a rendezvény idén is nagy siker lesz. Tavaly a jegyek gyakorlatilag percek alatt fogytak el, így aki most menni szeretne jobban teszi, ha siet a vétellel.