Codename: Panzers - Phase Two

Nem még nem a bemutatóról van szó... :) Itt olvashatjátok a Stormregion Kft. által elküldött hivatalos sajtóközleményeket.

Július 18.

A játék hivatalos magyar szinkronnal történo megjelenése Augusztus 15-én lesz. Nem kisebb szinkronhangokkal mint: Kristóf Tibor, Németh Kristóf, Revicky Gábor, Stohl András, Döglégy, Breyer Zoltán és Lázár Sándor. Annyt biztosan lehet tudni, hogy a játék ismét II. világháborús környezetben fog zajlani; Észak-Afrika, Olaszország, és Jugoszlávia hadszíntereire fogunk ellátogatni. A saját fejlesztésu GEPARD3D motor fogja biztosítani a grafika csúcsminoségét. Egyébként a Stormregion Kft. a múlt hónapban jelentette be, hogy gozerovel dolgonak a Phase Three-n.

Július 20.

A mai nappal megnyílt a játék hivatalos oldala a nagyközönség elott. Az oldalt ezen a címen találjátok: http://www.panzers.hu Innen letöltheto egyébként a játék multi demója is, melyen két játékmód érheto el. "Domination módban a játékos a stratégiai pontok elfoglalásával küzd az ellenfelekkel." - írja a ma kiadott sajtóközlemény. MP Mission módban pedig a a játékosok összetett missziók teljesítéséért küzdenek egymással. A honlapon olvashatóak még érdekességek, új infók a játékról. Érdemes megnézni!

Bovebben a játékról Augusztus elején olvashattok.