Dungeon Siege 3

Folytatódik a népszerű akció RPG sorozat, a Dungeon Siege, az Obsidian Entertainment már fejleszti harmadik részt. Ezúttal Playstation-re és XBOX360-ra is meg fog jelenni.

 Sokat nem árultak el a játékról. A sajtóközlemény leginkább csak olyan dolgokra terjed ki, hogy komplex sztori, a testreszabható kasztok, csapattársak és komoly döntések várnak majd ránk a játékban. Magyarul, amit egy RPG-től amúgy is elvárnál.

A konzolosoknak szerintem kötelező darab lesz, az előző rész is remek volt, ők ugyan nem játszhattak vele. PC játékosoknak nem kell ajánlani, aki játszott az elődökkel ezt sem fogja kihagyni. Az új fejlesztő szerintem jót tehet a játéknak, az Obsidian olyan játékokat fejlesztett eddig, mint a Neverwinter Nights 2 és a Kotor 2, emellet az eredeti fejlesztővel közreműködve fog készülni a Dungeon Siege 3.

Régóta vártam már erre a hírre, szerettem az előző játékokat is, várom már, hogy játszhassak vele, erre pedig mostanában még nem kerül sor. Egyelőre nem adtak meg semmilyen kiadási dátumot.