Gun Club - Hűségprogram az EA játékosainak

EAAz Electronic Arts új hűségprogramot indít játékosai számára, mely a Gun Club nevet kapta. A lényeg egyszerű: csináld továbbra is azt, amit eddig. Vagyis vedd meg a játékot, regisztráld, és játssz sokat. Cserébe a kiadó a szerencsés kisorsoltak számára exklúzív bétateszteket, korai demó eléréseket, sőt, még a fejlesztő csapatok elérhetőségét is megadja. A Gun Club az alábbi játékokat tartalmazza: Medal of Honor, Battlefield: Bad Company 2, valamint az új kiegészítő, a Vietnam.

Hamarosan újabb játékok is bekerülnek majd, mint például a Battlefield Heroes és a Dead Space 2.

A mai naptól kezdve a kitartó Bad Company 2 játékosok értékes dolgokat nyerhetnek, például idő előtti béta verziót a Medal of Honor játékhoz, vagy az említett játék kereskedelmi változatából az M24-es jutalom mesterlövészpuskához. Na persze nem a valóságban.

Természetesen akiknek már van EA profiljuk, nem kell csüggedniük. Ugyanúgy használhatják majd Gun Club tagságiként is, ám a nekik kiosztott jutalmak valamivel szerényebbek lesznek. Ezekről egy lista itt olvasható. A kiadó azonban hozzátette, hogy ezek is komoly előnyt jelentenek majd egy-egy csata során.