Ingyenes Vissza a jövőbe játék decemberben

25. évfordulóját ünnepli idén a világhírű és méltán rendívül sikeres Vissza a jövőbe trilógia. Talán épp ezért fog még idén megjelenni az első, történetet folytató játék. A Telltale Games már az E3-on bejelentette a készületeket és az idei megjelenést is, azonban többet akkor nem tudtunk meg.

Most sem vagyunk sokkal okosabbak, de néhány részletre fény derült. A történet ott folytatódik, ahol a harmadik film befejeződött: Marty-nak ismét meg kell mentenie a Dokit. A készítők fogadalmat tettek arra, hogy tiszteletben tartják majd a filmeket, nem lesznek karakteridegen, a filmek által létrehozott univerzumba nem illő elemek a játékban, így megnyugodhatunk, jó kezekben van a fejlesztés. A rajongók legnagyobb örömére a Doki hangja Cristopher Lloyd lesz, aki a filmekben is alakította. Michael J. Fox sajnos nem vállalta el Marty szerepét, de a stúdió talált valakit, aki remekül utánozza a híres színészt.

A játék elvileg egy 5 részes sorozat első darabja lesz. Decemberben válik elérhetővé, ingyen. Reméljük, most már kézzelfoghatóbb információkat is nyilvánosságra hoznak, ugyanis az egyetlen kép a játékról a fenti eredetije. Kaptunk még egy videót, melyen a gyártás egyes pillanataiba láthatunk bele. Íme: