Jön a következő Mafia II kiegészítő

A 2K Games bejelentette a következő Mafia II DLC, a Joe's Adventure megjelenési időpontját. A kiegészítő november 23-án lesz elérhető a szokásos helyeken. Ez a bővítés alapvetően különbözni fog a többitől, ugyanis nem Vito lesz a játszható karakter. 

A történet akkor fog játszódni, amikor Vito a börtönben van. A játék nem tért ki arra mi történt a külvilágban, míg mi a börtönben próbáltunk túlélni, ezt pótolják most a készítők. A DLC-ben, ahogy az a nevéből várható volt Joe kalandjait fogjuk nyomon követni, vele lehet majd játszani. Az új történetszálhoz új részletek is dukálnak, így új terület, épületek, ruhák is lesznek majd. 20 új Playboy borítót is kapunk elrejtve a legkülönfélébb helyeken. A zenei repertoár is bővülni fog, természetesen korhű számokkal.

Ettől eltekintve az előző kiegészítőkhöz hasonlóan lesz indítható és játszható ez is. Ugyanúgy plusz pontokért a fő történet végigvitele után, mint az előzőek, pedig érdekes lett volna beleszőni a főszálba, hogy Vito börtönidőszaka alatt kicsit Joe-val játszhassunk. Ennek megvalósítása nyilván nehezebb lett volna és azoknak, akik végigvitték nem is nyújtana új élményt.

A történet részleteiről sokat nem árultak el, csak egy trailer elérhető, mely lent látható.