Kiszivárgott bittorrentre a Black Ops?

Call of Duty: Black OpsMúlt hét végén több kópia is eltűnt a Call of Duty: Black Ops című játékból. Az Activison komoly erőket vetett be, hogy kezeljék a helyzetet, valamint visszaszerezzék az említett másolatokat. Ez bizonyos esetekben gond nélkül ment, míg egyeseknél komolyabb lépések megtételére volt szükség. Ahogyan az várható egy ilyen helyzetben, a játék megjelent különböző bittorrent oldalakon is.

Először a The Pirate Bay-en látott napvilágot a Call.Of.Duty.Black.Ops.XBOX360-COMPLEX névre hallgató release. Bár azóta törölték az említett torrentet, más oldalakon szintén elérhetővé vált. Mivel nem scene release-ről van szó - és a csatolt NFO sem tartalmaz hasznos információkat -, így nem tudni, a tényleges játékról van-e szó.

Bizakodásra adhat okot, hogy a játékot fejlesztő Treyarch munkatársai is megtalálhatóak voltak a peerek között, tehát ők sem voltak teljesen biztosak a dologban. Amennyiben egyesek szeretnének idő előtt rutinra szert tenni, nem biztos, hogy jól járnak. Tavaly, amikor a Modern Warfare 2 szivárgott ki hasonló módon, az "idő előtt" játszó játékosokat bannolták.

A játék november 9-én jelenik meg.