Majdnem másfél millió Duty Calls letöltés

Úgy tűnik az Electronic Arts vicces reklámokba kezdett. Nem rég írtunk a Dead Space 2 kampányról, melyben anyukáknak mutatták be a játékot. Most pedig egy ingyenes Call of Duty paródiával práblták legújabb FPS-üket, a Bulletstormot reklámozni. Az eddigiek alapján nem kis sikerrel.

A játék a Duty Calls nevet kapta és ingyenesen letölthetővé tették. Mielőtt valaki azt hinné, hogy egy teljesértékű játékot kap ingyen, leszögezném, ez mindössze egy reklámkampány része, ami a CoD hibáira koncentrál és mindössze 5 perc körüli a teljes játékidő. Ennek ellenére is közel 1,3 millióan töltötték le alig néhány nap alatt.

Nyugodt szívvel mondhatjuk hát, hogy előre nem látható sikert ért el a kampány. De sajnos nem mindenkinek tetszett ennyire, néhány CoD rajongó abban reménykedik, hogy az Activision bepereli ezért a kiadó óriást, és szeretett játékuk kifigurázásáért megkapják büntetésüket. Nincs azonban többről szó, mint hogy savanyú a szőlő és nehezen viselik a kritikát. Az Activision-nek úgy tűnik esze ágában sincs perelni.

Itt pedig a játék teljes vigijátszása videó formában:

A játék innen tölthető le, teljesen ingyen.