Március 1-jén érkezik a Crysis 2 demója

Crysis 2

Az Electronic Arts Inc. örömmel jelenti be, hogy hamarosan a PC játékosok is próbára tehetik magukat a Crysis 2 nagy várakozással övezett társas módjában. A crysis.ea.com weboldalról és partnereitől március 1-től letölthető Crysis 2 többjátékos demó két lélegzetelállító pályát, két izgalmas játékmódot és sok-sok órányi közös szórakozást kínál.

A demóban a PC játékosok magukra ölthetik a korábbi játékból jól ismert nanoruhát, mely emberfeletti erőt, sebességet és láthatatlanságot biztosít, ily módon változtatva eleven fegyverré viselőjét.

A játékosok hatos csapatokban mérkőzhetnek meg egymással a hadszíntérré vált Manhattan két pályáján: a „Skyline”-on, mely a felhőkarcolók tetejére és belsejébe vezet, illetve a „Pier 17”-en, mely viszonylag nyílt, kevés fedezéket kínáló terep. A demó két módban játszható: a „Team Instant Action” keretében két csoport küzd meg egymással, és az nyer, aki több ellenféllel végez; a „Crash Site”-ban pedig az osztagok idegen leszállókabinokért harcolnak, és azok megszerzésével, illetve megtartásával vívhatják ki a győzelmet.

A Crytek társas játékmódokra specializálódott stúdiója, a Crytek UK által kifejlesztett Crysis 2 társas része hat játékmódot és 12, valódi New York City-beli helyszíneken alapuló pályát vonultat fel. A társas hadjárat során a játékosok félszáznál több rangfokozatot és különféle fejlesztést szerezhetnek meg fegyvereikhez illetve nanoruhájukhoz. Azok, akik ma előrendelik a Crysis 2-t, a készlet erejéig automatikusan megkapják a Crysis 2 Limited Edition változatát. Ez a különleges kiadás négy olyan extrához enged hozzáférést, melyek nagyban fokozzák a társas játékmódok élvezetét:

  • Bónusz XP – A játékosok elég tapasztalati ponttal kezdik a társas hadjáratot ahhoz, hogy az összes osztály előre összeállított fegyverkészleteihez hozzáférhessenek, ami jelentős előnyt biztosít számukra.
  • SCAR csali hologram – Ez a különleges SCAR kiegészítő előrevetíti a játékos hologramját, ily módon megtévesztve a vesztére törő ellenfeleket.
  • SCAR fegyverálca – Ez a digitális álcázó réteg lehetővé teszi a játékosok számára hű társuk, a nélkülözhetetlen gépkarabély testre szabását.
  • Platina dögcédula – Ez a különleges dögcédula egy a Crysis 2 társas játékmódjaiban megtalálható 250 közül, és garantáltan segít kiemelkedned a szürke tömegből!

A világsajtó által egyöntetű tetszéssel fogadott Crysis 2-t a CNN, a GameSpot, a Game Informer, a PlayStation: The Official Magazine, a PC Gamer és az IGN 2011 egyik legígéretesebb játékának nevezte. A program Xbox 360 számítógépes és videojáték rendszer, PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszer és PC platformokra jelenik meg március 25-én. A Crysis 2 PC verziójának társas módja támogatja a PC platform felhasználói által preferált dedikált szervereket is.