Mégis jönnek PC-re a BioShock 2 DLC-i

Bioshock 2

A korábbi tervekkel ellentétben mégis megjelennek PC-re a BioShock 2 DLC-i. A 2K Games két hete jelentette be, hogy számítógépre nem fognak megjelenni a kiegészítők, s bár már akkor számoltak a rajongók felháborodásával, most mégis miattuk döntöttek úgy, hogy végül elkészítik ezeket a verziókat is.

A 2K Games bejelentette, hogy a korábbi terveikkel ellentétben elkészítik számítógépre a BioShock 2 Minerva's Den és Protector Trials című letölthető kiegészítőit, sőt a végső nagy javítás is megjelenik majd a platformra.

A DLC-ket körülbelül két hete törölte a 2k Games időhiányra és technikai problémákra hivatkozva. Mint mondták, bizonyos bugokat nem tudtak kijavítani a tervezett határidőig, így jobbnak látták, ha továbbállnak. Viszont a felháborodott rajongók miatt most mégis megcsinálják a kiegészítőket. A Protector Trials és az említett javítás már az utolsó, bugirtási fázisban van, ezek a következő hónapokban megjelenhetnek, ingyen. A Minerva's Den már nehezebb eset, ezen kevesebbet dolgozott a 2K, így nem tudják, mikor lesznek készen - az ígéretek szerint megpróbálnak mindent megtenni, hogy ne várakoztassák meg túlságosan a játékosokat.

"A fejlesztés nem mindig zajlik zökkenőmentesen és egyenes úton" - olvasható a 2K bejelentésében. "Sosem akartunk csalódást okozni a játékosainknak, mindig hallgatni fogunk arra, amit ti mondtok, és azt próbáljuk megcsinálni, ami a legjobb lehet számotokra. Szeretnénk megköszönni nem csak a visszajelzéseiteket, de a türelmeteket és a megértéseteket is."