Milliónyi létforma a SPORE világában

Image A játékosok elképesztő találékonyságáról valószerű és fantasztikus teremtmények serege árulkodik. A világhálót elözönlötték a lépegető barackok, roppant sárkányok és egyéb, szavakkal nehezen leírható teremtmények!

A Maxis stúdiója ma bejelentette, hogy a rajongók a Spore Lénylabor megjelenését követő héten több mint egymillió teremtményt hoztak létre és osztottak meg. Az érdeklődők fantasztikus alkotások százezreit vehetik szemügyre a Spóropédia oldalain, melyek – a Spore Lénylabor letölthető változatával együtt – a www.spore.com webcímen találhatók.
 
Spore Lénylabor
 
A Spóropédia hatalmas, szabadon hozzáférhető internetes tárhely, ahová a játékosok feltölthetik teremtményeiket, közzétehetik észrevételeiket mások lényeivel kapcsolatban, szemügyre vehetik a helyi hírességeket, és egyéb tartalmakhoz is hozzáférhetnek.
 
Spore Lénylabor
 
"A Maxis csapatát felvillanyozza és mindent felülmúló ösztönző erőt ad nekik a kreatív energiák robbanásszerű felszabadulása, melyet a Spore Lénylabor megjelenése kapcsán tapasztalunk a világhálón" – mondja Lucy Bradshaw, a Maxis Spore projektjének executive producere. "Lenyűgöznek a Sporepediára feltöltött teremtmények, legyenek bár valószerű madarak és egyéb állatok, tízszemű idegenek vagy olyan bizarr és váratlan alkotások, mint az eleven motorkerékpár. Az emberek alapvető igénye az önkifejezés, és mi boldogan segítünk nekik abban, hogy elképzeléseiket megvalósítsák."
 
Spore Lénylabor

Az egymilliomodik teremtmény a "Sapiusgeenus"; kétlábú, zöld színben pompázó kreatúra, melyet alkotója, "FlamingChidori" első számú kedvencei közt tart számon.
 
Spore Lénylabor