Új Call of Duty 2011-ben - Frissítve

A Call of Duty nevet, franchise-t azt hiszem a számítógépes játékok kedvelőinek nem kell bemutatni. A Black Ops bejelentésekor sokan aggódtak, hogy az lesz az utolsó. Szerencsére nem. Az Activision, jelentésében beszélt egy 2011-ben érkező FPS-ről, akkor azonban még nem erősítették meg, hogy ez CoD lesz.

Most már biztos, hogy a következő Call of Duty-t várhatjuk a jövő év második felében. Szerintem leghamarabb novemberben. Nem hinném, hogy egy éven belül két játékot is piacra dobnak. Sajnos semmi többet nem árultak el a játékról, de a jövő évi megjelenés azt jelenti, hogy hamarosan lehet rájuk számítani.

A nevét sem mondták meg, valószínűsíthető a Modern Warfare 3, hiszen tudjuk, hogy az már korábban fejlesztés alatt állt. Azonban még ez sem biztos. A Black Ops november 9.-ei megjelenése előtt pedig kizárt, hogy bármi mást mondjanak.

Friss információk

Egyes értesülések szerint a játék a távoli jövőben fog játszódni. Ennek megfelelően a Future Warfare nevet tartják valószínűnek. Az Activision korábban lefoglalta az, Advanced Warfare, Future Warfare, Secret Warfare és a Space Warfare alcímeket a CoD sorozat számára. Ezzel a híresztelések a hihető kategóriába kerültek, a jövőben történő harc pedig már korábban is felmerült a sorozat kapcsán.