A Control a mai nap ajándék Epic játéka

Ahogy korábban beszámoltunk róla ismét elérkezett az Epic Games Store karácsonyi ajándékosztása. December 30-ig minden nap egy-egy játékot ajándékoz nekünk a cég. De ezekre csupán 24 óránk van lecsapni, ezért minden nap látogassatok el a weboldalunkra, hogy ne maradjatok le egyről sem!

Karácsony második napján a Remedy Entertainment (Alan Wake, Max Payne) díjnyertes játéka, a Control szerezhető meg az Epic jóvoltából. Aki nem ismerné röviden: az utóbbi évek egyik legjobb és legsikeresebb játékáról van szó. A játékban egy furcsa építményben, emberfeletti képességekkel kell barangolnunk, ahol egyre több titokra derül fény.

Nincs más dolgotok, mint bejelentkeztek az Epic fiókotokba és a GET gomb megnyomása után befejezni a vásárlást. A műveletet meg tudjátok csinálni az Epic Games Store kliensében is, miután feltelepítettétek a programot és persze itt is szükségetek van egy fiókra a játék megszerzéséhez. Utána indulhat a letöltés és a game is.

Ne feledjétek, hogy csak holnap azaz hétfő 17:00-ig tudjátok bezsebelni a Control-t, hiszen azután újabb játékot kapunk, ami szintén 24 óráig áll a rendelkezésünkre. Nézzetek vissza hozzánk és nem maradtok le róla! Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!

A játék értékelései:

Metacritic
PC: 85/100
PS4: 82/100
XONE: 84/100
Destructoid 9/10
EGM 5/5
Game Informer 8.75/10
GameSpot 8/10
IGN 8.8/10
PC Gamer (US) 88/100
VideoGamer.com 8/10