A Mages of Mystralia a mai nap ajándék Epic játéka

Ahogy korábban beszámoltunk róla ismét elérkezett az Epic Games Store karácsonyi ajándékosztása. December 30-ig minden nap egy-egy játékot ajándékoz nekünk a cég. De ezekre csupán 24 óránk van lecsapni, ezért minden nap látogassatok el a weboldalunkra, hogy ne maradjatok le egyről sem!

A mai nap egy akció-kalandjáték, a Mages of Mystralia lehet a miénk. Varázsló főhősünkkel különböző rúnákból állíthatunk össze varázslatokat, hogy a harcok mellett más feladatokra is találjunk megoldásokat.

Nincs más dolgotok, mint bejelentkeztek az Epic fiókotokba és a GET gomb megnyomása után befejezni a vásárlást. A műveletet meg tudjátok csinálni az Epic Games Store kliensében is, miután feltelepítettétek a programot és persze itt is szükségetek van egy fiókra a játék megszerzéséhez. Utána indulhat a letöltés és a game is.

Ne feledjétek, hogy csak holnap azaz kedd 17:00-ig tudjátok bezsebelni a Mages of Mystralia-t, hiszen azután újabb játékot kapunk, ami szintén 24 óráig áll a rendelkezésünkre. Nézzetek vissza hozzánk és nem maradtok le róla!

A játék értékelései:

Metacritic
PC: 74/100
PS4: 73/100
XONE: 78/100
NS: 69/100
Destructoid 7/10
Game Informer 8/10
GameSpot 6/10